Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Hajdú-Bihar vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 55 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Bagoly Lajos ceremóniamester - Rábízhatjátok-e életetek egyik legszebb napját bárkire? Szerintem nem. Gondoljatok rá! A zenekar sem szólal meg tökéletesen karmester nélkül, pedig mindenki művésze hangszerének. Az esküvők karnagya a ceremóniamester, szánjatok időt a kiválasztására!

? F F Balázsi Zoltán vőfély

? F F V Skype Battai István vőfély - Vőfély, tánc, zene! Ha klasszikusra, ha modernre vagy éppen szolidra vágysz, keress fel bátran! Maradandó élmények a tárogató hangjával átszőve. Táncleckék az egész családnak!

OK F F Bodnár Zsolt ceremóniamester - Az én feladatom az esküvődön az álmaitok megvalósítása. Koordinálom a ti nagy napotokat, kommunikálok a násznéppel, gondoskodok a jó hangulatról, hiszen egy jól időzített poén vagy játék még jobban összekovácsolja a násznépet.

? F ifj. Bodolai László vőfély - Ha rám hallgattok, úgy csináljátok, ahogy akarjátok!

? F Borbély László vőfély

? Csádi Gyula vőfély

OK F F Y Császi Mihály vőfély - Menyasszony, vőlegény, kik ha egybekeltek, lakodalmatokba vőfélyvagy ceremóniamester kell, engem keressetek!

? F Csuka Lajos vőfély

OK F F Y Dávid Ernő vőfély - Legyen ez a nap számotokra örök emlék! És hogy a násznép is sokat vígadjék, gondoljatok a jó hangulatra, hívjátok a bagosi vőfélyt a lagzitokba!

? F F Dudás Ferenc vőfély, ceremóniamester - Két Dudás egy csárdában.

? F F Y Dudás István vőfély - Már több évtizede a szórakoztatóiparban dolgozom. Esküvők, bálok, családi és céges rendezvények színvonalas lebonyolítását vállalom. Nagyon jó érzés látni az emberek boldogságát főleg úgy, hogy ebbe én is közreműködöm és látom a szemükben a ragyogást.

OK F F F Y Skype Dudás Szabolcs ceremóniamester - Kreatív ötleteimmel, gyakorlati észrevételeimmel segítem és felkészítem a párokat, az esküvő napján pedig koordinálom a történéseket. Elegáns stílus, magabiztos fellépés! Keressetek fel bátran, hogy egy felejthetetlen esküvőt szervezzek a számotokra!

? F Erdei Krisztián vőfély

? F Gréz Tibor vőfély

? F Y OVSZ Gyönyörű Zsigmond táncos vőfély - A hagyományos lakodalmakon való vőfélykedést vállalom. Verseimen túl énekes és táncos produkciókkal szórakoztatom a násznépet.

OK F F Haraszti Zsolt ceremóniamester - Nagyszerű esküvőre vágysz? Tökéletes lesz! Az álomesküvőd legyen valóság! Humor, mosoly, elegancia.

? F F Y Jenei Zsolt vőfély - Több, mint 400 lakodalommal a múltamban, újabban gyermekemmel együtt szórakoztatjuk a vendégeket. Az ország minden tájára elvisszük a sárréti mulatós lakodalom formáját, alkalmazkodva az adott tájegység hagyományaihoz, illetve a család kívánságaihoz.

? F Y ifj. Jenei Zsolt vőfély - Dédapám és édesapám után vállalom lakodalmatok vőfélyi vagy ceremóniamesteri feladatinak elvégzését.

? Kádár Sándor vőfély

? Kalmár Gyula vőfély

? F F Y Kathi Lajos vőfély - Én szó nélkül semmit sem hagyok, amihez kell rigmust mondok.

? F F Y Kecskés Ferenc vőfély - Sok-sok lakodalommal a hátam mögött állíthatom, hogy megcsípni a pillanatot, ráérezni a lehetőségre, ez a legnehezebb. Ehhez kell a tapasztalat. Ha bizonytalan, hívjon bátran, mert egy beszélgetés még nem kötelez semmire!

OK F F F Y Skype Kerekes László vőfély - Fiatalos lendülettel, de ugyanakkor a hagyományokhoz híven vezetem le az esküvőket, az ifjú pár akaratát szem előtt tartva, hisz ez a nap a ti napotok, életetek egyik legszebb napja. A vendégekre, kiszolgálásra és a jó hangulatra figyelve végzem a munkám.

OK F F Kóka Ferenc vőfély - Engem hívj a lagziba, meglásd nem lesz galiba! Hangulatról gondoskodom, mulatni fog a sok rokon.

? F F Kovács József vőfély

OK F F F Y Kovács Zsolt ceremóniamester - Nektek is a modern stílus jön be? Vicces, mégis komoly embert kerestek, aki mindenre odafigyel és akire mindenki odafigyel? Esetleg magyar-angol esküvőt terveztek? Javaslom, nézzétek meg a honlapomat!

? F F Dr. Kovács Zsolt Zoltán vőfély, ceremóniamester

? F F Y Lakatos Gyula vőfély

? F F Y Lakatos Péter vőfély, cermóniamester - Keressenek bizalommal! Kis videómat megtalálják a YouTube-on!

? F F Y Magyari Tibor vőfély - Az első lagzit egy barátom kérésére vállaltam el 1993-ban, azóta sok esküvőt levezényeltem a sátrastól az éttermesig mindenfélét. Vezérelvem, hogy a násznépet összefogjam, a fiatal párokat tanácsokkal lássam el és a vendégek is érezzék jól magukat.

? Makovinyi Gyula vőfély

? F F Y Mankó Zoltán vőfély - Nem tudjátok eldönteni, hogy vőfélyt vagy ceremóniamestert kerestek a Nagy Napra? Leginkább a kettő közötti átmenetet részesítenétek előnyben? Keressetek bizalommal!

? F F Y Nyeste Attila vőfély - Esküvők, lakodalmak celebrálása.

? F Y Skype Orosz Zoltán vőfély - Szeretek új emberekkel megismerkedni és látni arcukon vasárnap reggelente az elégedettséget, ami számomra a legnagyobb fizetség. Vezettem már 25-550 fős lagzit is. Ha egy emlékezetes estét szeretnétek a legfontosabb napon, bizalommal forduljatok hozzám!

? F F Orvos György ceremóniamester

? F F Y Pethe István ceremóniamester - Arany középút vőfély és ceremóniamester között.

? F F Pokornyi József néptáncos-vőfély - A lakodalmas vőfélyversek figyelmes hallgatása megtanít bennünket arra, hogy az élet játék és dráma, szív és lélek, szín és illat, a vers pedig nem más, mint maga az ember.

? F F Rácz Vince vőfély

? F Saliga János vőfély - Keressetek bátran! Az egész ország területén vállalom a lakodalmak lebonyolítását.

? F F Szabó Attila vőfély

? F F Szabó Tamás ceremóniamester, műsorvezető

OK F F F Szabó Zsolt vőfély

OK F F Y Szakács Zoltán vőfély - Modern formában vállalom esküvők levezetését az ország egész területén. Bemutatkozó anyagom remélem, elnyeri tetszését! Sok boldogságot!

? Y Szalka Tamás vőfély

? Szegecs János vőfély - Sok lakodalmat csináltam 1982 óta.

? F Szűcs Béla vőfély - 60 éves, életvidám, fiatalos vagyok. Két évtizede szorgoskodok a fiatal párok emlékezetes napjáért, mottóm: mindent a vendégért, a vendég a legfontosabb! Körülbelül 350 lakodalmon vagyok túl.

OK F F Y Tarján László vőfély

? F Tóth István vőfély

OK F F Skype Tóth Norbert vőfély - Ha szeretnétek egy felejthetetlen, jókedvű lakodalmat, szívesen állok rendelkezésetekre a ti igényeiteknek megfelelően. Az ország bármely ponján. Keressetek bizalommal!

? F F Y Tóth Zoltán vőfély

? F F Y Ujhelyi István vőfély, ceremóniamester - Minden leendő ifjú pár jelentkezését nagy szeretettel várom 1997 óta!

? F F Varga Áron ceremóniamester

OK F F Y Varga János vőfély - Nősül, vagy talán férjhez akar menni? Lakodalmát Varga János levezényli! Vállalom lakodalmak színvonalas lebonyolítását, egyedi igényeknek megfelelően. Referencia DVD megtekinthető.

? F Verpeléti Dávid ceremóniamester - A ti esküvőtök az én szenvedélyem!

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------