Vőfélyek az Interneten


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásSopronÁgfalvaJánossomorja-MosonszentjánosNagyszentjánosGyőr-MénfőcsanakKapuvárLáziGyőrHalásziDarnózseliMosonmagyaróvárEneseGyőrRábapordánySzanyLevélHegykőÁsványráróTöltéstavaGyőr-GyőrszentivánDunakilitiGyőrPannonhalmaBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély nevében: csak itt:

Győr-Moson-Sopron megyei vőfélyek: 32 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F = Facebook profilja is van
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
Skype = Skype címe is van

--------

Ajánlott vőfélyek elérhetőséggel:


OK F F Y Skype Horváth János vőfély - 1989 óta állok a kedves házasulandók rendelkezésére országszerte.

--------

További vőfélyek elérhetőséggel:


? Bognár Mihály vőfély

OK F F Y Burus Roland vőfély - Vőfélyszolgáltatás esküvőre. Felejthetetlenné tehetem esküvőjét. Lakodalma lebonyolítását bízza profi vőfélyre!

? Csoltói József vőfély

OK F F Csonka György vőfély - Nősül, vagy talán férjhez akar menni? Lakodalmát Csonka Gyuri levezényli! Lakodalmak színvonalas lebonyolítását vállalom egyedi igényeknek megfelelően.

? F F Fehér Gábor vőfély - Esküszöm a kenyérre, annak is a belére, nem iszom, nem nőzök, minden nap én főzök. Húzom az igát, szeretem az arám. Gyerekeket pelenkázom, vissza soha nem pofázom. Ha a szavam meg nem tartom, az anyósom vágjon szájon!

? F Géber József néprajzkutató-vőfély - A vőfély a menyasszony és a vőlegény szószólója. Helyettük beszél, invitálja a meghívottakat az örömünnepre, kettejük életének egybekötésére. Nem ceremóniamester, nem mókamester! Segít az ifjú párnak örömteli és fájó érzéseiket kimondani.

? F F Göndöcs István vőfély - Hét vármegyére híres vőfíny Göndöcs Pista Suszti, aki 20 éve ösmerve a praktikát, ízes beszédeket tesz az egész vigadalom alatt a sátorba vagy a kocsmába. Akár kivilágos kivirradatig a népek mulatságára.

? F F Gősi Zoltán vőfély - Szolgáltatásommal felejthetetlenné és örök emlékűvé varázsolhatom életük legszebb napját. Változatos és megfelelőképpen kidolgozott programjaim nagyon jól alkalmazkodnak az Önök igényeihez. Az ország bármely területén, előzetes egyeztetés alapján!

? F Horváth Gábor vőfély

? F Horváth Péter vőfély

? F F Karikó Balázs vőfély

? F Kertész Róbert vőfély - Jól sikerül lakodalma, ha a vőfélyi teendőket rám bízza.

? F Kovács Péter vőfély - Hát most magunkat is rímre tesszük mi fel, falunk Darnózseli, nevünk Kovács Péter.

? F F Mészáros József vőfély

? F F Y Nagy Attila vőfély - Ahhoz, hogy könnyeden, vidáman, zökkenőmentesen teljen életünk legszebb napja, szükség van egy oly személyre, aki minden terhet levesz az ifjú pár és az örömszülők válláról. Erre a feladatra nem is választhatnának rátermettebb legényt, mint jómagamat.

OK F Németh Csaba zenész vőfély - Esküvőjén, lakodalmán a jó hangulatra garancia, ha Csabi vőfély kezében a ceremónia!

OK F F Y Ovádi Gergő vőfély - Vállalom lakodalmak lebonyolítását, igény szerint esküvői meghívok átadását! Menyasszonykérést, lakodalmi menetek vezetését. Segítséget tudok nyújtani a megfelelő menyasszonyi ruha keresésében, zenész és fotós, videós keresésében.

? Péter László vőfély

OK F F Radák Tamás vőfély - Szívmelengető és vidám hangulatú, népi jellegű verseimet, valamint több mint 20 éves vőfélyi és rendezvényszervezői tapasztalataimat ajánlom sok szeretettel.

? F Sághy László vőfély

? F Szabó József vőfély - Lakodalmi vőfélyszolgáltatás

? F F Szabó Máté vőfély

OK F F Szigethi Balázs vőfély - A lakodalom elejétől a hátuljáig rendben mennek a dolgok, én odafigyelek, hogy mit és mennyit mondok! Eddig mindig meg volt elégedve a násznép, és ezután sem lesz ez másképp! Szeretettel várom a házasulandó párok jelentkezését!

? F F Y Szitás Róbert vőfély, ceremóniamester - Az ország bármely pontján vállalom bármilyen stílusú esküvő levezénylését.

OK F Szolnoki Miklós vőfély - Színvonalas lakodalmi vőfélyszolgálatatás ízléstelen viccek nélkül. Egyedi, személyre szabott műsorral, fiatalos lendülettel, az ország egész területén!

OK F F Tima Péter vőfély - "Ami a kedves ifjú pár szeretne!" - lehetne ez is, de ez már elcsépelt. Inkább beszéljük meg egy deci szóda mellett, hogy mit szeretnétek és majd megoldjuk! :)

? F Udvardi Győző vőfély, versmondó - A családi ünnepek legszebbike a házasságkötés, az azzal járó nászt, leány kikérését, a menyasszony búcsúztatását ünnepélyesebbé teszik a vőfényi beszédek. Esküvőnket tegyük színesebbé - hangulatosabbá, vacsora előtti és közbeni pikáns versidézetekkel.

? F Varga Balázs vőfély

OK F F Y Varju Imre vőfély - Varju Imre vagyok leírom a nevemet, vőfélynek kérhetsz fel ma itt engemet.

? F F Venczel-Kovács Zoltán ceremóniamester, műsorvezető - Színészként nem áll messze tőlem a beszéd és a közönség, a násznép jókedvre derítése, az esküvő teljes lebonyolítása-vezénylése. Nincs a kezemben bot és nincs a fejemen kalap. Öltönyben vezénylem le az egész esküvőt az ifjú párral előre egyeztetett módon.

? F Zsebedics Zsolt vőfély - Ha tudok valamiben segíteni, szívesen!

--------

További vőfélyek:
--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!