Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Győr-Moson-Sopron vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 31 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

Ajánlott vőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F F Y Skype Horváth János vőfély - 1989 óta állok a kedves házasulandók rendelkezésére országszerte.

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? Bognár Mihály vőfély

OK F F F F Y Burus Roland vőfély - Modern, fiatalos, rugalmas vőfélyszolgáltatás esküvőre. Felejthetetlenné tehetem esküvőjét. Lakodalma lebonyolítását bízza profi vőfélyre!

? Csoltói József vőfély

OK F F Csonka György vőfély - Nősül, vagy talán férjhez akar menni? Lakodalmát Csonka Gyuri levezényli! Lakodalmak színvonalas lebonyolítását vállalom egyedi igényeknek megfelelően.

? F F Fehér Gábor vőfély - Esküszöm a kenyérre, annak is a belére, nem iszom, nem nőzök, minden nap én főzök. Húzom az igát, szeretem az arám. Gyerekeket pelenkázom, vissza soha nem pofázom. Ha a szavam meg nem tartom, az anyósom vágjon szájon!

? F Géber József néprajzkutató-vőfély - A vőfély a menyasszony és a vőlegény szószólója. Helyettük beszél, invitálja a meghívottakat az örömünnepre, kettejük életének egybekötésére. Nem ceremóniamester, nem mókamester! Segít az ifjú párnak örömteli és fájó érzéseiket kimondani.

? F F Göndöcs István vőfély - Hét vármegyére híres vőfíny Göndöcs Pista Suszti, aki 20 éve ösmerve a praktikát, ízes beszédeket tesz az egész vigadalom alatt a sátorba vagy a kocsmába. Akár kivilágos kivirradatig a népek mulatságára.

? F F Gősi Zoltán vőfély - Szolgáltatásommal felejthetetlenné és örök emlékűvé varázsolhatom életük legszebb napját. Változatos és megfelelőképpen kidolgozott programjaim nagyon jól alkalmazkodnak az Önök igényeihez. Az ország bármely területén, előzetes egyeztetés alapján!

OK F F Hársfai István ceremóniamester - Rádiós műsorvezetőként dolgozom, emellett többféle rendezvényen konferáltam már. Jól eső érzés látni az embereket legboldogabb napjukon és még jobb ehhez hozzátenni mindazt, amivel segíthetem és még emlékezetesebbé tehetem egyik legfontosabb eseményüket.

? F Horváth Gábor vőfély

? F Horváth Péter vőfély

? F F Karikó Balázs vőfély - Az alapvető protokolláris ismeretek mellett a jó szervező, problémamegoldó, koordinációs és kommunikációs készség, valamint egy nagy adag jó ízlés elengedhetetlen ahhoz, hogy alkalmas legyek a nagy napon 100-200 fős vendégsereg kulturált instruálására.

? F Kertész Róbert vőfély - Jól sikerül lakodalma, ha a vőfélyi teendőket rám bízza.

? F Kovács Péter vőfély - Hát most magunkat is rímre tesszük mi fel, falunk Darnózseli, nevünk Kovács Péter.

? F F Mészáros József vőfély

? F F Y Nagy Attila vőfély - Ahhoz, hogy könnyeden, vidáman, zökkenőmentesen teljen életünk legszebb napja, szükség van egy oly személyre, aki minden terhet levesz az ifjú pár és az örömszülők válláról. Erre a feladatra nem is választhatnának rátermettebb legényt, mint jómagamat.

OK F F Y Németh Csaba zenész vőfély - Esküvőjén, lakodalmán a jó hangulatra garancia, ha Csabi vőfély kezében a ceremónia!

OK F F Y Ovádi Gergő vőfély - Vállalom lakodalmak lebonyolítását, igény szerint esküvői meghívok átadását! Menyasszonykérést, lakodalmi menetek vezetését. Segítséget tudok nyújtani a megfelelő menyasszonyi ruha keresésében, zenész és fotós, videós keresésében.

? Péter László vőfély

? F F Radák Tamás vőfély - Szívmelengető és vidám hangulatú, népi jellegű verseimet, valamint több mint 20 éves vőfélyi és rendezvényszervezői tapasztalataimat ajánlom sok szeretettel.

? F F Richter Gábor vőfély - Kedves jegyespár! Amennyiben egy fiatal, rugalmas, de hagyományőrző vőfély kerestek, megtaláltátok! 2012 óta űzöm ezt a hivatást, ezidáig negyven pár tisztelt meg a bizalmával. Ígérem, Ti sem fogtok csalódni! Keressetek bizalommal!

? F F F Szabó Máté vőfély

OK F F Szigethi Balázs vőfély - A lakodalom elejétől a hátuljáig rendben mennek a dolgok, én odafigyelek, hogy mit és mennyit mondok! Eddig mindig meg volt elégedve a násznép, és ezután sem lesz ez másképp! Szeretettel várom a házasulandó párok jelentkezését!

? F Udvardi Győző vőfély, versmondó - A családi ünnepek legszebbike a házasságkötés, az azzal járó nászt, leány kikérését, a menyasszony búcsúztatását ünnepélyesebbé teszik a vőfényi beszédek. Esküvőnket tegyük színesebbé - hangulatosabbá, vacsora előtti és közbeni pikáns versidézetekkel.

? F Varga Balázs vőfély

OK F F F Y Varju Imre vőfély - Varju Imre vagyok leírom a nevemet, vőfélynek kérhetsz fel ma itt engemet.

? F F Venczel-Kovács Zoltán ceremóniamester, műsorvezető - Színészként nem áll messze tőlem a beszéd és a közönség, a násznép jókedvre derítése, az esküvő teljes lebonyolítása-vezénylése. Nincs a kezemben bot és nincs a fejemen kalap. Öltönyben vezénylem le az egész esküvőt az ifjú párral előre egyeztetett módon.

? F Zsebedics Zsolt vőfély - Ha tudok valamiben segíteni, szívesen!

--------

Nőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Fügedi Krisztina nőfély

? F F Szépe Csilla ceremóniamester

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------