Vőfélyek az Interneten


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásSopronÁgfalvaJánossomorja-MosonszentjánosNagyszentjánosGyőr-GyőrszentivánGyőr-MénfőcsanakKapuvárLáziGyőrHalásziDarnózseliMosonmagyaróvárEneseGyőrRábapordánySzanyLevélHegykőÁsványráróTöltéstavaDunakilitiGyőrPannonhalmaBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély nevében: csak itt:

Győr-Moson-Sopron megyei vőfélyek: 33 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

Ajánlott vőfélyek elérhetőséggel:


OK F F Y Skype Horváth János vőfély - 1989 óta állok a kedves házasulandók rendelkezésére országszerte.

--------

További vőfélyek elérhetőséggel:


? Bognár Mihály vőfély

OK F F Y Burus Roland vőfély - Vőfélyszolgáltatás esküvőre. Felejthetetlenné tehetem esküvőjét. Lakodalma lebonyolítását bízza profi vőfélyre!

? Csoltói József vőfély

OK F F Csonka György vőfély - Nősül, vagy talán férjhez akar menni? Lakodalmát Csonka Gyuri levezényli! Lakodalmak színvonalas lebonyolítását vállalom egyedi igényeknek megfelelően.

? F F Dobra Bence ceremóniamester - Megvan a saját stílusom és a kellő alázatom. Ceremóniamesterként az a feladatom, hogy a szolgáltatókat koordináljam, illetve hasonlóképpen, mint régen a vőfély játékokkal, köszöntőkkel és beszédekkel emeljem az este fényét.

? F F Fehér Gábor vőfély - Esküszöm a kenyérre, annak is a belére, nem iszom, nem nőzök, minden nap én főzök. Húzom az igát, szeretem az arám. Gyerekeket pelenkázom, vissza soha nem pofázom. Ha a szavam meg nem tartom, az anyósom vágjon szájon!

? F Géber József néprajzkutató-vőfély - A vőfély a menyasszony és a vőlegény szószólója. Helyettük beszél, invitálja a meghívottakat az örömünnepre, kettejük életének egybekötésére. Nem ceremóniamester, nem mókamester! Segít az ifjú párnak örömteli és fájó érzéseiket kimondani.

? F F Göndöcs István vőfély - Hét vármegyére híres vőfíny Göndöcs Pista Suszti, aki 20 éve ösmerve a praktikát, ízes beszédeket tesz az egész vigadalom alatt a sátorba vagy a kocsmába. Akár kivilágos kivirradatig a népek mulatságára.

? F F Gősi Zoltán vőfély - Szolgáltatásommal felejthetetlenné és örök emlékűvé varázsolhatom életük legszebb napját. Változatos és megfelelőképpen kidolgozott programjaim nagyon jól alkalmazkodnak az Önök igényeihez. Az ország bármely területén, előzetes egyeztetés alapján!

? F F Hársfai István ceremóniamester - Rádiós műsorvezetőként dolgozom, emellett többféle rendezvényen konferáltam már. Jól eső érzés látni az embereket legboldogabb napjukon és még jobb ehhez hozzátenni mindazt, amivel segíthetem és még emlékezetesebbé tehetem egyik legfontosabb eseményüket.

? F Horváth Gábor vőfély

? F Horváth Péter vőfély

? F F Karikó Balázs vőfély

? F Kertész Róbert vőfély - Jól sikerül lakodalma, ha a vőfélyi teendőket rám bízza.

? F Kovács Péter vőfély - Hát most magunkat is rímre tesszük mi fel, falunk Darnózseli, nevünk Kovács Péter.

? F F Mészáros József vőfély

? F F Y Nagy Attila vőfély - Ahhoz, hogy könnyeden, vidáman, zökkenőmentesen teljen életünk legszebb napja, szükség van egy oly személyre, aki minden terhet levesz az ifjú pár és az örömszülők válláról. Erre a feladatra nem is választhatnának rátermettebb legényt, mint jómagamat.

OK F F Németh Csaba zenész vőfély - Esküvőjén, lakodalmán a jó hangulatra garancia, ha Csabi vőfély kezében a ceremónia!

OK F F Y Ovádi Gergő vőfély - Vállalom lakodalmak lebonyolítását, igény szerint esküvői meghívok átadását! Menyasszonykérést, lakodalmi menetek vezetését. Segítséget tudok nyújtani a megfelelő menyasszonyi ruha keresésében, zenész és fotós, videós keresésében.

? Péter László vőfély

OK F F Radák Tamás vőfély - Szívmelengető és vidám hangulatú, népi jellegű verseimet, valamint több mint 20 éves vőfélyi és rendezvényszervezői tapasztalataimat ajánlom sok szeretettel.

? F Sághy László vőfély

? F Szabó József vőfély - Lakodalmi vőfélyszolgáltatás

? F F Szabó Máté vőfély

OK F F Szigethi Balázs vőfély - A lakodalom elejétől a hátuljáig rendben mennek a dolgok, én odafigyelek, hogy mit és mennyit mondok! Eddig mindig meg volt elégedve a násznép, és ezután sem lesz ez másképp! Szeretettel várom a házasulandó párok jelentkezését!

OK F Szolnoki Miklós vőfély - Színvonalas lakodalmi vőfélyszolgálatatás ízléstelen viccek nélkül. Egyedi, személyre szabott műsorral, fiatalos lendülettel, az ország egész területén!

OK F F Tima Péter vőfély - "Ami a kedves ifjú pár szeretne!" - lehetne ez is, de ez már elcsépelt. Inkább beszéljük meg egy deci szóda mellett, hogy mit szeretnétek és majd megoldjuk! :)

? F Udvardi Győző vőfély, versmondó - A családi ünnepek legszebbike a házasságkötés, az azzal járó nászt, leány kikérését, a menyasszony búcsúztatását ünnepélyesebbé teszik a vőfényi beszédek. Esküvőnket tegyük színesebbé - hangulatosabbá, vacsora előtti és közbeni pikáns versidézetekkel.

? F Varga Balázs vőfély

OK F F Y Varju Imre vőfély - Varju Imre vagyok leírom a nevemet, vőfélynek kérhetsz fel ma itt engemet.

? F F Venczel-Kovács Zoltán ceremóniamester, műsorvezető - Színészként nem áll messze tőlem a beszéd és a közönség, a násznép jókedvre derítése, az esküvő teljes lebonyolítása-vezénylése. Nincs a kezemben bot és nincs a fejemen kalap. Öltönyben vezénylem le az egész esküvőt az ifjú párral előre egyeztetett módon.

? F Zsebedics Zsolt vőfély - Ha tudok valamiben segíteni, szívesen!

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!