Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásTácSárosdBakonycsernyeDunaújvárosPákozdMórIváncsaFüleVelencePázmándMartonvásárSzékesfehérvárBaracsGárdony-AgárdKulcsCeceSzabadbattyánBesnyőBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Fejér megyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 23 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F Y Aradi Károly vőfély - Hívja Karcsit, hogy jó legyen a lagzi! Ha jó bulit akar, hívjon fel hamar! Ott terem Karcsi és pazar lesz a lagzi!

? F Birkás Gábor nagyvőfély - Bízzátok rám lakodalmatok hangulatát! Várom felkéréseteket!

OK F F Y Bocska Tibor vőfély - Üdvözlök mindenkit aki erre jár! Ajánlom magam esküvők lebonyolításhoz, az események tervezésétől a levezényléséig. Dunántúlon és Pestmegyében.

? F Y Bokor Tamás vőfély - Hogy kerül a vőfély a lagziba? ...csak egy szavatokba kerül, csak egy kiáltásba és ígérem, nem bánjátok meg! Egy esküvő lehet kicsi vagy nagy, lehet harsány vagy éppen meghitt, lehet hangos vagy picit szolidabb. De mindig felejthetetlennek kell lennie!

OK F F Csordás Csaba elsővőfély - Ha szeretné, az a nap tényleg az ifjú párról szóljon, egy feledhetetlen lagzi levezénylésével állok rendelkezésükre.

? F Dénes Tibor vőfély

? Fekete Sándor vőfély

? F F Gévai Szabolcs tangóharmonikás vőfély - Szabolcs vőfély vagyok, belevaló és jóféle, a lakodalmatok elengedhetetlen kelléke. Ha reád szállt az Isten áldása és beteljesedett szíved nagy álma. Az esküvőtök napját nyugodtan várhatjátok, ha Szabolcs vőfélyt választjátok.

? Kállai István vőfély

? Kánto Krisztián vőfély

? F F Y Kerkuska Zoltán vőfély - Hegyen-völgyön lakodalom, pont ez az én hivatalom... Az esküvői menetrend elkészítéséhez természetesen van egy jól bevált váz, ami sablonként szolgál, de nektek kell a hiányzó részeket kitölteni az igényeitekkel, ötleteitekkel, nekem viszont tartalommal.

? F Krately Vilmos vőfély - 1946 október 30-án születtem, sok más mellett vőfélykedem is.

? F F Mónos Zsolt ceremóniamester - Több mint 10 éve segítek az ifjú pároknak esküvőjüket feledhetetlenné tenni. Ebben segítségemre van a hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalatom, jó emberismerő képességem, rugalmas hozzáállásom és a szolgáltatókkal kialakult széleskörű ismertségem.

? F Nagy Gábor vőfély - Vőfély nélkül nincs lakodalom, ha segíthetek, elvállalom! Annak érdekében, hogy azt a napot minél felejthetetlenebbé tegyük, én is megteszek minden tőlem telhetőt. Verseimet magam írom, gitárral énekelek, játszatom az ifjú párt.

OK F F Y Skype Pákolicz Csaba vőfély - A vőfélykedés nem csak hivatás, hanem egy életforma. Külön öröm benne, hogy másoknak szebbé tehetjük, mi vőfélyek, a legszebb napot!

OK F F Pap Ferenc vőfély - Pap Ferenc a tisztességes nevem, a jó mulatságot igencsak kedvelem. Hogyha elfogadnak segítő vőfélynek, sok-sok mulatságot rímben elbeszélek. Segítségére leszek a boldog ifjú párnak, kikre a házasság szép napjai várnak!

? F Y ifj. Rehák László vőfély - Ha szeretné, hogy ez a nap tényleg az ifjú párról szóljon, egy feledhetetlen lagzi levezénylésével állok rendelkezésükre. Az élet legszebb ajándéka, hogy vőfély lehettem.

? Szabó László vőfély

? F F Vámi János vőfély, ceremóniamester - Szerintem a mai vőfélynek a dolga az, hogy a jegyespár válláról a terhet levéve, mind a szervezésben, előkészületekben, lebonyolításban tevékenyen részt kell vennie. Ezért is szeretem ötvözni a vőfélységet a ceremóniamesterséggel. Az a jó, ha minden jó...

? F F Y Várady-Szabó Bence vőfély - Az esküvők és lakodalmak színes világa folyamatosan változik, gazdagodik és épült. Ebben a színes, boldog kavalkádban én már régen otthon érzem magam, így célom a bátor kalandorok segítése, akik bele szeretnének csobbanni és így elkezdeni közös életüket.

OK F F Vidra Szabolcs vőfély - A nagy nap értetek van, rólatok szól. Én gondoskodom a szép kikérőkről, búcsúztatókról, továbbá két szép fehér galamb röptetésről és persze a jó hangulatról. Csodát tenni persze én sem tudok, csak garantálhatok fergeteges hangulatot!

--------

Nőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Skype Kovács Kata ceremóniamester - A női ceremóniamester előnye, hogy más szemszögből néz egy lagzira, mint a férfiak. Minden esküvőben látja a sajátját is, így újraéli a saját nagy napját is. Az ifjú pár biztonságban érezheti magát, hisz mindent úgy csinál, mintha a saját esküvőjén lenne.

? F F Kovács Katalin vőfélynő - Vőfélynő szuper műsorral. Ha azt szeretnéd, hogy esküvőd egy kicsit különlegesebb legyen, mint az átlagos, akkor ne habozz, hívj azonnal! Egyedülálló szolgáltatás a környéken.

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Oltár előtt - Esküvő portálBULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!