Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Fejér vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 28 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F F Y Aradi Károly vőfély - Hívja Karcsit, hogy jó legyen a lagzi! Ha jó bulit akar, hívjon fel hamar! Ott terem Karcsi és pazar lesz a lagzi!

? F F Birkás Gábor nagyvőfély - Bízzátok rám lakodalmatok hangulatát! Várom felkéréseteket!

OK F F F Y Bocska Tibor vőfély - Üdvözlök mindenkit aki erre jár! Ajánlom magam esküvők lebonyolításhoz, az események tervezésétől a levezényléséig. Dunántúlon és Pestmegyében.

? F Y Bokor Tamás vőfély - Hogy kerül a vőfély a lagziba? ...csak egy szavatokba kerül, csak egy kiáltásba és ígérem, nem bánjátok meg! Egy esküvő lehet kicsi vagy nagy, lehet harsány vagy éppen meghitt, lehet hangos vagy picit szolidabb. De mindig felejthetetlennek kell lennie!

OK F F Csordás Csaba elsővőfély - Ha szeretné, az a nap tényleg az ifjú párról szóljon, egy feledhetetlen lagzi levezénylésével állok rendelkezésükre.

? F Dénes Tibor vőfély

? Fekete Sándor vőfély

? F F Y Galgovszki L. András ceremóniamester - 2014 óta tevékenykedem ceremóniamesterként, munkásságom a folyamatos megújulás jellemzi. Számomra nem léteznek sablon esküvők ennélfogva a szervezés, a vezénylés, a felkonferált szövegek és maguk a játékok sem ismétlődnek.

? F F Gévai Szabolcs tangóharmonikás vőfély - Szabolcs vőfély vagyok, belevaló és jóféle, a lakodalmatok elengedhetetlen kelléke. Ha reád szállt az Isten áldása és beteljesedett szíved nagy álma. Az esküvőtök napját nyugodtan várhatjátok, ha Szabolcs vőfélyt választjátok.

OK F F F Y Kalányos Tamás ceremóniamester - Annál felemelőbb nincs, amikor a hivatásom mások ünneplése lehet! Gyerekkorom óta vonz a szervezés, rendezés, műsorvezetés. Az esküvőkben mindez ötvöződik. Imádom!

? Kállai István vőfély

? Kánto Krisztián vőfély

? F F Y Kerkuska Zoltán vőfély - Hegyen-völgyön lakodalom, pont ez az én hivatalom... Az esküvői menetrend elkészítéséhez természetesen van egy jól bevált váz, ami sablonként szolgál, de nektek kell a hiányzó részeket kitölteni az igényeitekkel, ötleteitekkel, nekem viszont tartalommal.

? F F Krately Vilmos vőfély - 1946 október 30-án születtem, sok más mellett vőfélykedem is.

OK F F F Y Skype Lépő Attila zenész vőfély - Lakodalmad tervezed, hívj bátran én elmegyek, dirigálhatsz nyugodtan, nős vagyok már megszoktam... Attila, a vőfély!

? F F Mónos Zsolt ceremóniamester - Több mint 10 éve segítek az ifjú pároknak esküvőjüket feledhetetlenné tenni. Ebben segítségemre van a hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalatom, jó emberismerő képességem, rugalmas hozzáállásom és a szolgáltatókkal kialakult széleskörű ismertségem.

? F Nagy Gábor vőfély - Vőfély nélkül nincs lakodalom, ha segíthetek, elvállalom! Annak érdekében, hogy azt a napot minél felejthetetlenebbé tegyük, én is megteszek minden tőlem telhetőt. Verseimet magam írom, gitárral énekelek, játszatom az ifjú párt.

? F F Y Skype Pákolicz Csaba vőfély - A vőfélykedés nem csak hivatás, hanem egy életforma. Külön öröm benne, hogy másoknak szebbé tehetjük, mi vőfélyek, a legszebb napot!

? F F Pap Ferenc vőfély - Pap Ferenc a tisztességes nevem, a jó mulatságot igencsak kedvelem. Hogyha elfogadnak segítő vőfélynek, sok-sok mulatságot rímben elbeszélek. Segítségére leszek a boldog ifjú párnak, kikre a házasság szép napjai várnak!

? F Y ifj. Rehák László vőfély - Ha szeretné, hogy ez a nap tényleg az ifjú párról szóljon, egy feledhetetlen lagzi levezénylésével állok rendelkezésükre. Az élet legszebb ajándéka, hogy vőfély lehettem.

? Szabó László vőfély

OK F F Vadász Péter ceremóniamester - Ha egy rutinos, modern, vidám, rugalmas, de maximalista ceremóniamestert kerestek a nagy napotok levezényléséhez, jó helyen jártok. Keressetek bizalommal vagy látogassatok el weboldalamra, ahol sok információt megtudhattok az esküvőkről és munkámról!

? F F Vámi János vőfély, ceremóniamester - Szerintem a mai vőfélynek a dolga az, hogy a jegyespár válláról a terhet levéve, mind a szervezésben, előkészületekben, lebonyolításban tevékenyen részt kell vennie. Ezért is szeretem ötvözni a vőfélységet a ceremóniamesterséggel. Az a jó, ha minden jó...

? F F Y Várady-Szabó Bence vőfély - Az esküvők és lakodalmak színes világa folyamatosan változik, gazdagodik és épült. Ebben a színes, boldog kavalkádban én már régen otthon érzem magam, így célom a bátor kalandorok segítése, akik bele szeretnének csobbanni és így elkezdeni közös életüket.

OK F F Y Vidra Szabolcs vőfély - A nagy nap értetek van és rólatok szól. Én gondoskodom a szép kikérőkről, búcsúztatókról és természetesen a jó hangulatról. A fiatal pár nászajándéka tőlem egy pár fehér galamb röptetése.

--------

Nőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Y Csepi Bernadett ceremóniamester - Szóljon Rólatok a nap! Ceremóniamesterként a hátteret én biztosítom hozzá! Nem ígérek kevesebbet és többet sem annál, minthogy sajátomként fogom kezelni esküvőtök napját, melynek levezénylését odaadással, megbízhatósággal és szeretettel fogom végezni.

? F F F Skype Kovács Kata ceremóniamester - A női ceremóniamester előnye, hogy más szemszögből néz egy lagzira, mint a férfiak. Minden esküvőben látja a sajátját is, így újraéli a saját nagy napját is. Az ifjú pár biztonságban érezheti magát, hisz mindent úgy csinál, mintha a saját esküvőjén lenne.

? F F F Kovács Katalin vőfélynő - Vőfélynő szuper műsorral. Ha azt szeretnéd, hogy esküvőd egy kicsit különlegesebb legyen, mint az átlagos, akkor ne habozz, hívj azonnal! Egyedülálló szolgáltatás a környéken.

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------