Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Csongrád-Csanád vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 50 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F András Lőrinc vőfély - Fiatalon a hagyományokat tisztelő, de az újdonságokra is nyitott vőfély és ceremóniamesterként várom jelentkezésüket. Egy levél vagy hívás nem kerül sokba, így hát címemet ne dobja sutba! Keressenek bizalommal!

OK F F Y Skype Bálint K. Gergő ceremóniamester - Laza és elegáns ceremóniamesterként segítek nektek az előkészületekben és a nagy napon ott vagyok mellettetek az öltözéstől a hajnali mulatozás kezdetéig. Várom jelentkezéseteket tarka lakodalmi programötletekkel és a násznépre vállalt mosolygaranciával.

? F Baranyi Csaba vőfély

? F Bjelik János vőfély - Mindent úgy csinálok, ahogy kérik tőlem.

? F Csányi József vőfély

? F F Csizmadia József vőfély - 1976 óta vőfélykedem Csongrád megyében és környékén, de ha alkalom adódik rá az ország bármely szegletébe szívesen elutazom. A hagyományos, régi stílusú vőfélyek táborát erősítem.

OK F F Skype Dobi Sándor zenész vőfély - Ha Ön egy vőfélyt keres, jó helyen jár! A megjelenés szolid és elegáns, a hangulat fergeteges és felejthetetlen.

? F Y Faragó Gábor vőfély

? Garabuczi Balázs vőfély - Még kicsi vagyok, vidámságot hozok minden lakodalomba és mulatságba. Mert szerelem nélkül olyan ez az élet, mint kopár szikla melyet a nap éget. Vagy egy kiszáradt fa, amelyik már nem él, nincs rajta se kéreg, se termés, se levél.

? F F Gyalai József vőfély

OK F F Y Hajagos Róbert ceremóniamester - Legyen ceremóniamestered, aki levezényli a lakodalmadat! A jó döntés örömét adom! Hívj fel, hogy minél hamarabb lefoglald a lakodalmi ceremóniamester szolgáltatást!

? F F Hajdú Richárd vőfély - Vállalom lakodalmak, céges rendezvények ceremóniamester, valamint vőfély szerepét.

OK F F Y Hegedűs Ervin vőfély - Ti megálmodjátok! Szakmailag átbeszéljük! Én levezénylem! Magyarországon élek 2001 óta. Számos idős vőfély tapasztalatait gyűjtöttem össze mind a Vajdaságban, mind Magyarországon.

? F Horváth Imre vőfély

? F id. Joó Ferenc zenész vőfély - Zeneiskolát végeztem, 1975 óta vőfélykedem. Teljes körű zene- és vőfélyszolgáltatást nyújtok. Kizárólag Szegváron és környékén vállalok felkérést.

OK F Kádár Tibor vőfély - Kádár Tibor vagyok, vőfély, ceremóniamester. Számomra a legfontosabb, hogy felejthetetlenné tegyem a legszebb napotokat! Keressetek bizalommal!

OK F F Skype Kádasi Zoltán vőfély, ceremóniamester - Vőfély, ceremóniamester, konferanszié, - kívánság szerint. Lakodalmak levezetését országszerte vállalom, a jó hangulatot garantálom.

? F F Kis-Lukács Zsolt vőfély - Dicsérjük a Jézust, az Úristennek fiát, terjessze e házra őrző szent angyalát! Mint vőfélyt küldött vőlegényünk engem, hogy e ház virágszálát számára kikérjem.

? F F Kovács Csaba ceremóniamester - Ha nem szeretne hangoskodó, mindig középpontban lévő vőfélyt, de szüksége lenne egy olyan emberre, aki összefogja és zökkenőmentesen levezényli az esküvőt és a lakodalmat, akkor szívesen állok minden házasulandó rendelkezésére.

? Kővágó Attila vőfély

? F F Kurucsai László vőfély - "Szerencsés jó napot adjon az ég Ura, szálljon e házra az Ő szent áldása!"

? F Megyeri László vőfély

? F F Skype Mészáros János vőfély - Szeretnéd életed legszebb napját, esküvődet, lagzidat gondtalanul élvezni? Szívesen segítek modern, kulturált hangnemben, stílusban, igényeidnek megfelelően kellemes jó hangulatot teremtve vendégeidnek is, levezényelve a jeles rendezvényt.

? F F Skype Minda Pál vőfélycéhmester - Lakodalmak levezetését és a jó hangulatot garantálom.

? F F Y Molnár Benett Tamás vőfély - Hogy a nagy nap legyen a legnagyobb!

? F F F Y Skype Molnár Zsolt Ákos vőfély, ceremóniamester - Tánc- és drámapedagógus vagyok. Régóta érdekel a népi kultúra, különösen megfogott az esküvői szokások sokszínűsége. Magam is gyűjtöttem számos népszokást, ekkor figyeltem fel a vőfélyi feladatok szépségére. Évek óta tartok táncházakat és táncot tanítok.

? F F Y Skype Nagy Mihály vőfély - Kedves házasulandó Fiatalok! Tisztelettel köszöntelek benneteket! Ha megtiszteltek bizalmatokkal és lakodalmatok szervezésével, valamint levezetésével, bizton ígérhetem, hogy nem fogok csalódást okozni! Sok örömet boldogságot, esztendőre apróságot!

OK F F Nemes Roland Sebastian ceremóniamester - Sziasztok! Nemes Roland vagyok és 2012 óta dolgozom esküvői Ceremóniamesterként. A megbízhatóság, a humor és a helyzetmegoldó készséget említeném fő erényeimként. Várom az új kihívásokat!!!

? F F F F Neparáczki Ferenc vőfély - Ne keressen tovább: tapasztalat, rutin, egyedi megoldások mindezt velem együtt megkaphatja - ceremóniamesterként mint az elegancia letéteményese, vőfélyként pedig a hagyományok ismerője és átadója, az Önök igénye szerint!

OK F F Nógrádi Róbert József ceremóniamester - Ha rám bízzátok a feladatot, megélitek a pillanatot!

? F F Ollai István vőfély

? F F Orosz Gábor ceremóniamester, esküvőmenedzser - Nem vőfély akartam lenni, hanem egy olyan elegáns szakember, aki egész nap értetek van, tudja mi a tennivaló, ha kezd leülni a buli, nem ijed meg egy leszakadt zakó gombtól vagy éppen a menyasszony ruhájából szedi ki a foltot, ha úgy tartja a szükség.

? F Puruczkai Géza vőfély - A jó buli csak a vőfélyen múlik és nem máson.

? F Putnik Lázár vőfély - Gyertek el hozzám egy találkozóra, megbeszélni a napot, mely örömet okozhat! Elmondok én nektek mindent, amit tudok, hogy eldönthessétek mi mindent akartok. Ha ezután nem engem választotok, akkor sem haragszom, lesz még másik lagzi, én majd azt választom.

? F Rostás Zoltán vőfély

? F Samu Tibor vőfély - Lakodalom vőfély nélkül, mint autó kormány nélkül!

? F F Sörös Tamás ceremóniamester - Ha muri, legyen úri! Nem vagyok vőfély, jómagam az újgenerációs ceremóniamesterek közé tartozom. Nem mondok verseket, nincs bot, de ennek ellenére tisztelem a hagyományokat. Mindezt úgy, hogy mindenkinek újszerűséget, örömet okozzon.

? Szabó József vőfély

OK F F Szegedi Attila bűvész ceremóniamester - Egy modern, vicces lagzit szeretnétek és erre kerestek ceremóniamestert? Elérhetőségeim valamelyikén vegyétek fel velem a kapcsolatot és ha szimpatikus vagyok kezdjük meg a közös munkát aminek a végén a Ti felejthetetlen Nagy napotok áll.

OK F F F Y Skype Szegi Tibor vőfély - Többéves tapasztalattal rendelkező, pontos, megbízható, vidám vőfélynek ismernek Szegeden. Munkámmal és a vendéglátásban szerzett tapasztalatommal széppé, emlékezetessé kívánom tenni az önök esküvőjét, lakodalmát.

? F F Szilágyi Árpád ceremóniamester - Munkám során célom az, hogy a Nagy Napotokon a Ti igényeiteknek megfelelően zajlódjanak az események az előre megbeszélt forgatókönyv alapján. Modernitás, precizitás, humor, közvetlenség jellemzi a munkámat!

? F F Tanács István vőfély

? Török József vőfély

OK F F Tóth Attila vőfély - Lakodalmak nélkül már el sem tudnám képzelni az életem. Fő célom, hogy minden lakodalomból kihozzam a maximumot és minden párnak ez legyen élete legszebb napja. Hisz ez a nap értük van, róluk szól. Kacagtatni, mulattatni - ez a vőfély igazi hivatása.

? F F Varga János vőfély - Szeretne egy álomlagzit? Telefonon hívja Janit!

? F Y Varga Tibor vőfély

OK F F Veres Imre ceremóniamester - Vállalom esküvők és lakodalmak, fogadások, házassági évfordulók szervezését és lebonyolítását. Amit ígérhetek, ha engem választanak, hogy mindennél fontosabb lesz számomra, megbízásomat a legjobb tudásom szerint teljesíteni és a hangulatot az égig emelni.

--------

Nőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Börcsök Beáta zenész vőfély - Kedves ifjú pár! Életetek egyik legfontosabb eseménye előtt álltok. Ha igényes vőfélykedést és zenét szeretnétek, akkor hívjatok! A ti napotok! A ti döntésetek! Börcsök Beáta az énekesnő aki vőfély és ceremóniamester.

? F F Ecsédi Józsefné Kati vőfély - Kedves fiatal pár, ha lakodalmatok levezetésével megtiszteltek, zenekarommal vagy anélkül, elképzeléseitekhez alkalmazkodom már 1995 óta.

? Körmendi Béláné Anikó nőfély - A kisunokám is vőfélykedik már.

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------