Vőfélyek az Interneten


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásOngaMiskolcMezőkövesdKazincbarcikaMiskolcTiszaújvárosHercegkútAbaújszántóSátoraljaújhely-KárolyfalvaMezőzomborSárospatakTardonaMiskolcFüzérPerkupaSátoraljaújhelyBoldvaHalmajTaktaharkányÓzd-HódoscsépányDubicsányAbodMartonyiMiskolc-HejőcsabaMezőcsátArnótInáncsBekecsKurityánKondóBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély nevében: csak itt:

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vőfélyek: 41 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

Ajánlott vőfélyek elérhetőséggel:


OK F F V Rácz Roland vőfély - Ha közeleg az esküvője és szüksége van vőfélyre, keressen bizalommal. Miskolc és Kazincbarcika vonzáskörzetében. Távolabbi helyszín is megoldható.

--------

További vőfélyek elérhetőséggel:


? Árvai János vőfély, szakács

? F F Y Balog Tibor vőfély - 1988 óta vőfélyeskedem, Mezőkövesden és vonzáskörzetében. A jó hangulathoz hozzájárulok tréfás verseimmel. A vendégek mulatásához jó szórakozást kívánok!

OK F F Y Bolacsek László vőfély - Vidéki és városi esküvők igény szerinti, rugalmas lebonyolítását vállalom "klasszikus" és "városi" (modern) vőfélyként egyaránt. Tíz éves múlt, fiatalos lendület! Referencia: Rippel Feri vőfélye is én voltam!

? F F Bukta László vőfély

OK F F V Skype Csordás József ceremóniamester, műsorvezető - Együttműködés, kommunikáció és élmény. Ez a ceremóniamester mesterhármasa. Közel egy évtizede segítem a párokat ceremóniamesterként már az előkészületek során, így közösen egy jól felépített forgatókönyvvel indulhatunk neki az esküvőnek.

OK F F Y Elek Gyula vőfély - "Kérem hát önöket, mulassunk egy nagyot! Töltsük el együtt boldogan ezt a szombati napot!"

? F F Farkas László táncos vőfély - A népművészet ifjú mestere és aranysarkantyús táncos vagyok. Jelenlétemmel biztosítom, hogy folyamatosan emelkedett legyen a hangulat. Jókedvű, humoros, vidám személyiségnek tartom magam és ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy jól alakítom a vőfély szerepét.

OK F F Y Fekete Csaba István vőfély - Tisza-Tokaj városának nagyérdemű kisbírája, s házasuló ifjú párok igen-igen nagy barátja!

OK F F Gombár István nagyvőfély - Számomra a legfontosabb, hogy a vendég is érezze ezt a jókedvet. Minden lakodalom más, de én mindent megteszek a vendégsereg szórakoztatásáért, és a mulatság sikeres lebonyolításáért.

? F Gyenes Krisztián vőfély - A vőfélységet nagyon szeretem csinálni, bár tudom, hogy a versekre nagyon kell vigyázni. Mindenki elvárja tőlem azt, hogy sok szép verset mondjak a mai nap. Ígérem, ebben az egyben nem lesz hiány, ezért szólt nekem szeretett gazdám.

OK F F Y Hauser György vőfély - Ajánlom magamat, és az általam előadott károlyfalvai vőfénykönyvet! Településünk múltjából adódóan, svábos jelleget kölcsönzök a lakodalomnak! Kuriózum gyanánt a sváb hagyományt ápolom, ha igény mutatkozik rá svábul köszöntöm a kedves vendégeket.

? F F Kasét József vőfély

? Y Koleszár Krisztián nagyvőfély - Az esküvői szertartást megelőzően és azt követően a lakodalom meghatározó szereplője a nagyvőfély. Tapasztalom, hogy feladata a megfelelő versek elmondása mellett, hogy állandó kapcsolatban legyen az ifjú párral, akik számos kérdésben segítségét kérik.

? F F Y Koncz László néptáncos-vőfély - 16 éves szakmai tapasztalattal és 28 éves néptáncos múlttal állok rendelkezésükre.

OK F F ifj. Kovács József vőfély - Ha én leszek a vőfélyetek, boldog lesz az életetek!

? F F Skype Kozsurek József vőfély - Párosával szebb az élet!

? F F V Skype Kulcsár Viktor vőfély, ceremóniamester - Pörgős lagzi a pár célja? Viktor vőfély majd megoldja!

? Laczkó Péter vőfély

? Lengyel István vőfély

OK F F V Molnár Sándor vőfély - Gyermekkorom óta verselgettem lakodalmakban egy-két étel-ital tréfás köszöntésével. Első lakodalmamat 17 éves koromban vezettem egy közeli barátomnak. Verseimet gyermekkorom óta gyűjtögetem, amit a mai napig megosztok az ifjú párral és násznéppel.

? F Novák Zoltán hopmester - Nincs az a honlap vagy öndicséret, ami hitelesebb és célravezetőbb lenne, mint a személyes találkozás. Ismerjük meg egymást, a többit majd meglátjuk!

OK F F Pachman István néptáncos-vőfély - Miskolc mellett élő tanár vagyok, 12 éve néptáncos. Esküvőjük vidám hangulatú lebonyolítását vállalom.

? F F Y Palásti Bertalan nagyvőfély - A vendégsereg szórakoztatását és a lakodalom sikeres lebonyolítását vállalom. "Poharam emelem az új jegyespárra!" - Szól az egyik köszöntőm az ifjú párhoz a lakodalomban, melynek megszervezéséhez és sikeres lebonyolításához nyújtok segítséget.

? V Pócsi László vőfély

? F Y Skype Rácz Zoltán vőfély - Már a nagyapámtól is sok vőfélyverset hallottam, de a pályán az egyik vőfély barátom hatására indultam el. 18 éves koromban volt az első lakodalmam. Pár év múlva rájöttem, hogy szorgalom, emberszeretet és a zene szeretete nélkül ezt nem lehet művelni.

OK F F Y Radnai Zsolt vőfély - Kedves fiatalok, jó napot kívánok! Én leszek a vőfélyetek, ha ti ezt akarjátok.

OK F F Sápi Olivér vőfély - Vállalok lakodalmakban vőfélykedést akár zenekarral és sztár fellépővel is. Lakodalmak, rendezvények, ballagások, keresztelők, falu- illetve városnapok teljes körű lebonyolítása. Vállalok műsorvezetést rendezvényeken!

? F Y Sipos István Zoltán vőfély - A vőfélykedést 2000 óta űzöm. Az esküvőt mindig az ifjú párral egyeztetve, az ő gondolataik, óhajaik szerint alakítom. Figyelemmel tartom, és irányítom ha kell az esküvő menetét, eközben pedig szép versekkel, játékokkal gazdagítom a lagzit.

? Stubnyán József vőfély

OK Szabó Ernő nagyvőfély - Vállalom lakodalmak, összejövetelek, céges bulik sikeres levezetését, hangulatának emelését!

? F Szilágyi Lajos vőfély

? F Szkrinyár Barna vőfély - Egyedi versekkel, lakodalomhoz kapcsolódó szórakoztató műsorokkal vállalom az esküvő lebonyolítását.

? F Y Szkrinyár Tibor vőfély - 12 éve önállóan bonyolítom le a lakodalmi eseményeket. A történeteket, szlogeneket saját magam írom, mivel a legtöbb lagziban a versek mind ismertek. Célom a vendégek hangulatának fokozása egy-egy humoros vers vagy történet elmondásával.

OK F Y Szűcs László vőfély - Kedves ifjú pár! Esküvőtök napja megismételhetetlen, én viszont felejthetetlenné teszem nektek és szeretteiteknek egyaránt. Végül a megmaradt házasságok aránya 99 % és ennek a fele sem tréfa!

? V Taskó András vőfély - Igény szerint ikertestvéremmel együtt is vállalunk vőfélykedést.

? F Tímár János vőfély - Csengjen a pohár, szóljon a nóta, túlórázni járjon hozzátok a gólya! Ha nincs vőfélye, hívjon fel!

? Tiszlavicz Gábor vőfély - Vendégek fogadásától hajnalig.

OK F F Tőzsér László zenész vőfély

? F V Varga Sándor vőfély - Tiszteljenek meg azzal, hogy a család legszebbik ünnepét a jelenlétemmel, a vőfélyverseimmel, rigmusaimmal még emlékezetesebbé tegyem! Mert mit ígértem megteszem, hisz vidámság és rím a kenyerem.

? F F Vismeg József vőfély - Hétvégente vőfélykedem 1997 óta, hogy az a bizonyos nagy nap örökké felejthetetlen maradjon. Ezért hát ajánlom magamat és szolgálatomat!

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!