Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásPécsPécsSzigetvárKárászPécsPécsHosszúhetényPécsEgyházaskozárPécsKomlóPécsMohácsPécsBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Baranya megyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 17 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F Arcson Rafael vőfély - Az ország területén bárhova szívesen elmegyek, amennyiben még nem foglalt a terminusom. Emellett akár országunkon kívül is, ha szükséges. Ha az ifjú pár kéri, egyes szövegeket németül, szerbül vagy horvátul is elő tudom adni, értem és ismerem a nyelveket.

? F F Y Balog Nándor vőfély, ceremóniamester - A vőfély a jó hangulatért, aki tudja, hogy ti vagytok a főszereplők és mindent megtesz az esküvőtök sikeréért! Céges rendezvények, falunapok, kiállítások és vásárok konferálását, moderálását is vállalom.

? F F Bosztonics József vőfély

OK F Y Füzi Gyula vőfély - Kedves jegyespár! Egyedi igényeiknek megfelelően, személyes megbeszélés alapján tervezem meg és vezetem le az esküvői-lakodalmi ceremóniát. Hagyományőrzően, de nem eltúlozva a népiességet, érthetően és természetesen.

? F F V Gálber Attila vőfély, ceremóniamester - Több, mint húsz éve foglalkozom táncoktatással, koreográfia-készítéssel, rendezvény- és kulturális szervezéssel. Hivatásomból adódóan jól ismerem a magyar nyelvterület hagyományait, illetve a különböző kulturális rendezvények, események etikettjét.

OK F F Y Skype Grób Ágoston vőfély - Ha szeretnétek, hogy a nagy napon ne kelljen az órát néznetek, de minden úgy legyen ahogy szeretnétek, akkor hívjatok mert rám van szükségetek!

OK F F Y Skype Hervai Mihály vőfély, ceremóniamester - Megtiszteltetés, ha hozzájárulhatok az emlékezetes nap sikeréhez!

OK F F Józsa Péter tánctanár ceremóniamester - A TánCer! Ceremóniamester: megbízhatóság, pontosság, felkészültség. Esküvői tánckoreográfus: egyéni igényekhez igazodva várom a párokat. Az élet egy keringő... De ha már megvan KIVEL, nem mindegy, HOGYAN táncolod el!

? Ládás József vőfély

OK F F Y Mészáros Ádám vőfély - Néprajzkutató vagyok. Először 2008 tavaszán kértek fel vőfélynek. Azóta számos esküvőn szerepeltem, melyeket az ifjú pár igényei szerint népies vagy modern stílusban tartottam. Alapelvem, hogy a nagy napon az ifjú párt középpontba helyezve működöm közre.

? F F Molnár Gábor vőfély - Vőfélynek lenni nem egy olyan dolog, amit bárki csinálhat, akinek egy kicsit jobb a dumája az átlagnál és van olyan bátor, hogy mer beszélni 100-200 ember előtt. A vőfélybotomon található legelső szalagok a 2000-es évekből valók.

OK F F Y Skype Németh Zsolt vőfély - Vőfélyszolgáltatás az egész ország területén, az év 365 napján, kedvező áron, precízen, pontosan és lelkiismeretesen. A részletekért keressetek a megadott elérhetőségeken! Köszönöm!

? F Palkó Zoltán vőfély - Legyen az ifjú pár nagy napján ünnepi a hangulat, öröm az, ha a vendégsereg apraja-nagyja jól mulat. Ezért szolgálok, verselek és táncolok, s a lagziban egészen a végéig maradok! Minden lagzira külön készülök, személyessé teszem a verseket és játékokat.

? Schäffer Dávid vőfély

? F F Y Szűcs Gergely vőfély - A vőfély legfontosabb eszközei a versek, rigmusok. Nem célom állandóan a középpontban lenni, de célom hogy az ifjú pár számára minél simábban, gördülékenyebben teljen el életük első igazán közös napja. A vendégseregnek pedig felhőtlen mulatást biztosítok.

? F Dr. Váncsodi József ceremóniamester

? F F Villányi Máté ceremóniamester - Ceremóniamester szolgáltatás magyar-angol-német nyelven. Külön autóval érkezem, nem fogyasztok alkoholt, nem dohányzom. Jövök, amikor kéritek és maradok, amíg szükség van rám. Összehangolom a szolgáltatók munkáját és informálom a vendégeket is.

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Oltár előtt - Esküvő portálBULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!