Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásNagykanizsaReziNagykanizsaNagykanizsaKeszthelyGutorföldeNagykanizsaLentiDobriZalaegerszegNagykanizsaSümegcsehiNagykanizsaRédicsNagykanizsaBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Zala megyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 18 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F Y Cser György vőfély - Gyuri vőfély télen, nyáron, tavasszal és ősszel, amikor csak hívod, itt van teljes gőzzel! Szolgáltatásaim: leánykikérő, búcsúztatók, vendégköszöntés, ételköszöntők, kásapénz, játékok, táncok, tréfák, menyecsketánc és minden egyéb megállapodás szerint.

OK F F Y Cserép Róbert vőfély - Falusias lagzik levezénylését vállalom a legénybúcsúztatótól, a menyecsketáncig! Mottóm: vidám, zökkenőmentes lebonyolítás!

? F Y Dávid György vőfély - Tízéves korom óta vagyok vőfély. Az országban bárhová elmegyek.

? Erdélyi Gábor vőfély

? Ferenc Richárd vőfély

OK F F Y Skype Hathalmi Sándor vőfély - A jó vőfély hangulatot teremt, akár a tüzes bor. A lakodalmakat a göcseji szokások szerint vezénylem le.

OK F F Y Horváth Péter néptáncos-vőfély - 1986 óta foglalkozok néptánccal. Az utóbbi pár évben merült fel az igény a vőfélykedésre. Azóta számos lakodalomban volt szerencsém e megtisztelő címet viselni. Elsősorban Zala és Pest megyékben vállalok vőfélykedést.

OK F F Kalapos István vőfély

OK F F Y Kancsal Péter vőfély - Én 14 éves koromban kezdtem, akkor azt mondták, jól tettem! Azóta is mulattatom a násznépet és az ifjú párnak is szerzek feledhetetlen emléket!

OK F F Y Lógár Zoltán vőfély - 1985 óta szolgálom az ifjú párt vőfélyként. Mindent megteszek azért, hogy maradandó szép emlék legyen a nagy nap úgy az ifjú párnak mint a vendégeknek egyaránt.

? F F Mihály Péter vőfély, ceremóniamester - Színészszakmával, kifinomult humorérzékkel, kellemes megjelenéssel, természetes orgánummal, ének- és tánctudással, átlagfeletti improvizációs és szervezőkészséggel rendelkezem. Felelősséget vállalok a jó hangulatért és a stresszmentes, emlékezetes napért.

OK F F Norsics Csaba zenész vőfély - Egy vőfély sikeressége nagyban függ a zenekar támogatásától. Ezért zenész + vőfély egyben és a hangulat garantált... És a költségvetés is faragható. Vőfély és zeneszolgáltatás az ország egész területén, akár külön-külön is.

? F F Novák Ferenc vőfély - A jó vőfély konyítson mindenhez. Zene, tánc, főzés, felszolgálás és mindezek mellett a szeme és füle a násznépen legyen. Ha ilyenre van szükség, hívjon fel!

OK F F Y Sas Tamás vőfély - Kedves Ifjú Pár! Keress meg, hogy lakodalmad legyen pompás, hisz egy a célunk: a vidám szórakozás. Hogy örömteli legyen a menyegzős éj, várja hívásod Tomi a vőfély.

? F F Schiefer Tibor vőfély

? Stángli Norbert vőfély

? F F Y Szijártó László betyár és vőfély - A jó LaciBetyár okleveles vőfély, betyár és gondolkodó. A legrégebbi vőfély dinasztia sarja. Országos vőfély.

OK F F Y Skype Tóth István vőfély - Ha munkát ajánl, hívjon bármikor! Az ország egész területén vállalom lakodalmak lebonyolítását. Szövegeim, köszöntőim, rigmusaim a népi hagyományokból építkeznek, de a mai kor követelményeihez és az ifjú pár kívánságaihoz igazodva.

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!