Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Bács-Kiskun vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 50 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F Y Bán Róbert vőfély - Nősül a fia, férjhez megy a lánya? Vőfélynek Kalocsáról a Robit válassza!

OK F F Y Bánszki Ferenc vőfély - 16 évesen kezdtem vőfélykedni, már van egy csodálatos műsorom. Ha jó hangulatot akartok, keressetek! Ígérem, csalódni nem fogtok! Bizalmatokat előre is köszönöm. Manópapa a vőfély!

? F Bartha Károly vőfély

OK F F Y Bartucz Zsolt Ferenc vőfély - Állok rendelkezésre 400 főig lakodalmas sátorral, zenekarral, teljes kiszolgálással. Aki ebben az évben jelentkezik, annak kedvezmény jár a jövő évre.

? F F Beretka Norbert vőfély

? F Boros Attila vőfély

? Csertő Antal vőfély

? F F Dávid János vőfély

? F F Skype Dávid Pál vőfély

? F Dudás Gábor vőfély - Már több mint 100 lakodalmat vezettem le.

? F Ézsiás József vőfély - A városban Spili néven ismernek jobban. Kb. 20 évig lakodalmas zenészként, mint dobos és énekesként tevékenykedtem. Ez adta az ötletet, hogy vőfélyként folytassam tovább. Várom minden kedves leendő ifjú pár érdeklődését!

? F F Fazekas István ceremóniamester - "Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész!" (Victor Hugo) Ceremóniamesterként ezt az elvet vallom. Célom, hogy minden gördülékenyen működjön, és mindent kézben tartsak és az ifjú pár csak élvezze a napot.

? F F Feleki Viktor vőfély, ceremóniamester - Ti megtaláltátok már azt a személyt, aki levezényli az esküvőtöket, hogy a nagy nap minden pillanatát élvezni tudjátok? Ha nem, akkor ezen az oldalon jó helyen jártok! ;-)

? F F Ferenczi László vőfély - A verset és a tréfát ismerem én szépen, mert hogy vőfélység lenne az én mesterségem. Remélem nem fognak bennem csalódni és hajnalig együtt fogunk mulatni! Esküvők színvonalas és profi lebonyolítása. Igényekhez és elképzelésekhez maximálisan igazodva.

OK F F Y Fődi Lajos vőfély, ceremóniamester - Vállalom lakodalmak teljes körű lebonyolítását az ország egész területén, vendégvárástól a hajnali terítésig. 1993 óta állok az ifjú párok rendelkezésére, bárkinek szívesen segítek lakodalmi és esküvői kérdésekben. Hívjatok bizalommal!

? F F Y Skype Fülöp Zoltán vőfély - Esküvők hangulatos lebonyolítása minden igény szerint. Egy méltán népszerű, nagyon tapasztalt és az igényekhez maximálisan alkalmazkodó vőfély várja a házasulandók, valamint azok családtagjainak felkérését a ceremónia lebonyolítására.

? F F Y Furucz József vőfély - Mindig örömmel tölt el, amikor látom az ifjú párt, akik össze akarják kötni az életüket. Megtisztelő hogy ennek a kezdetnek tanúja, részese lehetek. Tapasztalatom az hogy, a legkisebb jelentőségű dolgokra is komoly figyelmet kell fordítani.

? F F F Skype Galauner Péter vőfély - Tanult szakmám az erőszaktól mentes, alapfokon mészáros és hentes. Vállalom lakodalmak lebonyolítását a vendégvárástól az utolsó vendégig. Mindent az ifjú pár igényeinek megfelelően. Külön kérésre a szervezésben is szívesen nyújtok segítséget.

? F F Y Gazdag István vőfély - Azon fáradozom, hogy minden lakodalomban a megbízóim és vendégeik maximálisan meg legyenek elégedve és ezáltal nagyon jól érezzék magukat. Leginkább Bács-Kiskun megyében tevékenykedem, de jó pár éve az ország minden részéről kapok felkéréseket.

OK F F Y Gazdag Zsolt vőfély - Ha jó lakodalomra vágysz ne tétovázz, hívj engem, velem jól jársz!

? F F Héjjas József vőfély

OK F F Izsák Zoltán Sotiris néptáncos-vőfély - Arany bárány, arany kos. Esküvőre megyünk most! De nem mindegy, hogy hogyan! Ha egy hagyományos lagzi az elképzelésetek, akkor egy belevaló néptáncos a ti vőfélyetek!

? F F Y Juhász Nándor ceremóniamester - Megszervezem, lebonyolítom a Ti igényeitek szerint! Szeretem a kihívásokat, mert úgy érzem, hogy akkor fejlődik az ember személyisége, ha talál magának olyan feladatokat, melyeket örömmel old meg.

? F F Kamenik Szabolcs vőfély

? F F Káposzta Lajos ceremóniamester - A lakodalomban mindig is voltak játékok, tréfák, sőt: komoly kiszúrások is! Nálam nem laposodik el a hangulat - ha a násznép is partner ebben! Amellett, hogy a lagzi előtt végigbeszéljük a dolgokat, néha jól esik pár ötlet a duhaj résztvevőktől is.

? F F Y Skype Kis István vőfély - Idefigyeljen most mindegyik leányka, édesanyjának legszebbik virága! Rátok is ragyog majd a verőfény, s a ti lagzitokat is rendezze Lakodalmas Pisti, a vőfély! Immáron, majdnem egy évtizedes tudással és tapasztalattal várom a kedves házasulandó fiatalokat

? F F Kiss Zoltán vőfély

? F F Kovács József vőfély

? Kovács Tamás vőfély - A népi táncegyüttes tagja voltam 15 évig, majd öt éven keresztül dolgoztam felszolgálóként. Ez idő alatt sok rendezvényen, esküvőn fordultam meg. Segítségemmel sok időt és pénzt takaríthat meg!

OK F F V Markó Ferenc vőfély - Lányok és legények megbízást adnak, mielőtt egymásnak örök hűséget fogadnak! Kizárólag a pár igénye szerint!

? F F Mészáros István ceremóniamester - Valósítsuk meg együtt álmaitokat! ...hogy az esküvőtök olyan legyen, amilyennek elképzeltétek!

? Miklós József vőfély

? F Molnár Tamás vőfély

? F F Nagy István vőfély - 1993 óta a Dél-Bácskai vőfélykönyv hangulatával és hagyományaival örvendeztetem meg közönségemet!

? F Skype Nemes Imre vőfély - Vigyázat! A válás többe van, mint egy lakodalom!

? F Pápai Ferenc vőfély - Esküvők, lakodalmak levezetése, konferálása hagyományőrző stílusban.

OK F F Patai János vőfély - Patai János az én nevem, több mint három évtizede, hogy vőfélykedem. Káros szenvedélyektől vagyok mentes, számomra minden vendég egyformán kedves! Ha megbízható vőfélyre van szüksége a lakodalmára ne habozzon, gondoljon Patai Jánosra!

OK F F Y Pintér Tamás vőfély - Vállalom a vendégek fogadását, kikérést és búcsúztatást, fogások és menyasszonyi torta konferálását, nyitótánc levezetését, tréfás játékok lebonyolítását a helyi hagyományok figyelembe vételével. Jókedv fokozása hajnalig és kérésre hazakísérés!

? F F Y Skype Puskás Gyula zenész vőfély - Kedves Ifjú Pár! Engedjétek meg, hogy én legyek Nálatok a Hangadó! A jó hangulat hangadója, humorral, énekkel, harmonikaszóval, szívvel és lélekkel!

? F F Y Szamek Tibor vőfély - Kedves házasulandó pár! Lakodalmatokra vőfélyt kerestek, aki a hagyományokat ismerve, de modern köntösbe és felfogásban az álmaitok megvalósításában segíthet? Szívből remélem, hogy megtaláltátok személyemben! Keressetek bizalommal!

? Szappanos György vőfély

? F F V Szilágyi József Attila vőfély, ceremóniamester - Mint vőfély szeretném, ha az ifjú pár és a násznép jól érezné magát és még évek múltán is örömmel emlékezzen erre a szép napra. A ceremónia előtt személyesen találkozok az ifjú párral és egy forgatókönyvben rögzítjük a nap menetét.

OK F F Szondi Miklós vőfély - Kedves Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg hogy bemutatkozzam, hogy ne maradjak sáros, nevem Szondi Miklós, szülőhazám aranykulcsos város. A lakodalmakon én a hagyományos vőfényt képviselem. Verseimet egy 80 éves vőfénytől kaptam és ezeket is mondom.

? F F Tóth István vőfély - Kérésre zenekart, felszolgálót, szakácsot, húsfőzőt, fényképészt, videóst, valamint lakodalmi kellékeket is biztosítok.

? F F Urbán Attila ceremóniamester - 14 éves korom óta foglalkozom rendszeresen vőfélyi és ceremóniamesteri feladatok ellátásával. Szerepléseim során a saját, folyamatosan megújuló repertoárom mellett maradéktalanul figyelembe veszem az előzetes megbeszélés során egyeztetett kéréseket.

OK F F Y Skype Varga Árpád vőfély - Figyeljen ide mindegyik legény és leányka, édesanyáknak drága fia és szépséges virága! Rátok is ragyog majd gyönyörű verőfény. A ti lagzitokat vezesse Árpi a vőfély!

--------

Nőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F Y Csíkosné Répás Karolina vőfélynő - Az ország sok területén vezettem lakodalmat. Műsoromat igyekszem frissíteni, játékokkal színesebbé tenni. Saját hangosítással rendelkezem. Szívesen vállalom lakodalmad levezetését, kérésedre zenekart, videóst, fotóst stb. ajánlok.

OK F F V Hegedűs Evelin nőfély - Modern, újragondolt esküvőtök lesz? Esetleg hagyományos, humorral fűszerezett lagzira számíthatunk? Teljesen mindegy, fiatalos lendülettel, rugalmassággal állok rendelkezésetekre, hogy a nagy napon nektek csak ünnepelni kelljen!

? F F Kis Klaudia ceremóniamester, műsorvezető - A stílusom elegáns, fiatalos, modern műsorvezető. Esküvőimen a figyelmet a párra irányítom, miközben képes vagyok szórakoztató feladatokkal ellátni a vendégsereget. Civil foglalkozásom tréner, így a tréningek játékait is kamatoztatom a rendezvényeimen.

? F F Pintér Anita nőfély

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------