Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Veszprém vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 41 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Y Bagi Péter ceremóniamester - Fontosnak tartom, hogy az emberek, akik titeket jönnek majd megünnepelni, mindig tudják hogy mi fog történni, hogy senki ne maradjon le semmiről. Egy tökéletes esküvő az én olvasatomban? A jellemző szavak a letisztultság, gördülékenység, rugalmasság.

? Bauer Róbert vőfély

? F Bogdán Levente vőfély, ceremóniamester

? F Csikós Gábor vőfély

? Y Deák Tamás vőfély

OK F F V Dékmár Szabolcs vőfély - A lakodalmaim, melyek tisztán hagyományos hangulatban zajlottak, az ifjú pár és a násznép örömére, előrevetítették a pár házas életének boldogságát. Házasságotok első napján megígérhetem, hogy semmire nem lesz gondotok. Bízzátok magatokat rám!

? F F Gábris Zoltán vőfély

? F F Y Horváth Attila vőfély - Életének legszebb napját, esküvőjének hangulatát ne a véletlenre, inkább vőfélyre bízza! Legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy az ifjú pár kéréseinek és kívánságainak megfelelően, egy jó karmesterként vezényeljem a lakodalmat, a többiekkel összhangban.

? F F Y Horváth Bálint vőfély - Tegyük együtt emlékezetessé életetek egyik legszebb napját! Nálam minden az ifjú pár kérésének megfelelően zajlik, nincsenek kötelező elemek! A repertoár széles, szolgáltatok ceremóniamesterként, de akár lehetek igazi falusias vőfély népi viseletben is!

? F F Horváth Roland vőfély - Fiatal humoros vőfély vagyok egyedi szövegekkel és sok lakodalmas játékokkal!

? Janus Norbert Árpád vőfély

? F F Jurec Miklós ceremóniamester - Véleményem szerint egy ceremóniamester nem akkor dolgozik meg a pénzéért, ha a lakodalom tele van játékokkal, versekkel, hanem ha gördülékenyen, nem erőltetetten, zökkenőmentesen vezetem át a násznépet egyik programból a másikba.

? F F Kerekes Tamás vőfély - Ahhoz nyújtok nektek segítséget több év alatt szerzett tapasztalatommal, hogy színvonalasan, a hagyományok őrzésével és az esküvői protokoll betartásával zajlódjon esküvőtök. Mivel ez a nap remélhetőleg életetek egyik megismételhetetlen eseménye.

? F F Y Kovács Krisztián vőfély - Jó bornak nem kell cégér!

? F László János Norbert vőfély

? F Nagy Csaba vőfély - Esküvőnek napja hogyha eljő, élted felül szálljon el a felhő!

? F F Y Padi Tamás vőfély - Légy arra büszke amit csinálsz, egy nap az ismerőseid is elismerik, hogy amit csinálsz azt jól csinálod! Csak egy a fontos, szívvel-lélekkel csináld!

OK F F Y Skype Pap Kálmán vőfély - Ha harmonikás vőfélyt keres, akkor jó helyen jár!

? F F Pleiveisz Péter ceremóniamester - Lakodalmak teljeskörű levezénylése! Esküvőt terveztek? Önfeledten szeretnétek szórakozni a saját lakodalmatokon? Ne az est házigazdája, hanem a főszereplője legyetek! Keressetek bátran! Ti megálmodjátok, én megvalósítom!

? F Sági András vőfély - Amennyiben gördülékeny, felszabadult esküvőt szeretnétek, várom érdeklődéseteket, elsősorban Veszprém és a környező megyékből. Előzetes személyes egyeztetés alapján, teljes mértékben a ti elképzeléseitek szerint vezénylem le a nagy nap eseményeit.

OK F F Y Schekk Ferenc vőfély - A munkámat nagy odafigyeléssel végzem, hogy az ifjú pár mindig elégedett legyen velem. Több mint 30 éve vagyok lakodalmi mulatságokban vőfély. Ez nálam tradíciónak mondható, mert nagyapám és édesapám is hosszú évekig művelte ezt a nemes hivatást.

? F F Szabó Csaba néptáncos-vőfély

? F F Szabó Dániel vőfély - Tisztelt ifjú párok! Szeretettel állok rendelkezésetekre, ha egy igazi jó hangulatú lagzit szeretnétek! A hagyományos formák mellett műsoromba szerepelnek interaktívabb modern részletek is! Természetesen mindent a ti kéréseiteknek megfelelően vezényelek.

OK F Y Szabó Richárd néptáncos-vőfély - Vőfély, ceremóniamester, táncoktató, konferanszié, családi rendezvényszervező vagyok. A vőfélységet 2000-ben kezdtem a néphagyományaink beható megismerését követően, ceremóniamesteri felkéréseket 2013-tól vállalok.

? Szarka Lajos vőfély

? F Y Szentesi Vajk vőfély - Szentesi Vajk a becsületes nevem, Balatonalmádi az én lakhelyem. Ha a közelben tervezi élete egyik legszebb napját, hívjon hát bátran és mulassunk egy jókorát!

OK F F F V Skype Szigligeti Gábor vőfély - Vállalom országszerte lakodalmak vőfély szerepét, a megrendelő kérése szerinti versekkel, programokkal.

? F Tari Tibor vőfély, ceremóniamester - Esküvőtöket nem bonyolítom, én lebonyolítom! Ti mit szeretnétek, egyeztessük találkozásunkkor, mi az ami a lagzitokban igazából klappol? Míg a násznépetekkel a nagy napot várom, e kis leírással addig magamat ajánlom! Vőfély vagy ceremóniamester.

? F Tarjányi Sándor vőfély

OK F F Y Skype OVSZ Titz Tibor vőfély - Időben szervezzen, ha jó lagzit szeretne, hogy a nagy napot majdan senki se feledje!

? Varga Attila vőfély

OK F F Varga László zenész vőfély - Zenészként és vőfélyként már sok felejthetetlen pillanatot szereztem bulik, bálok vagy esküvők közönségének. A legújabb hangtechnikai motyókat és ötleteket is folyamatosan figyelem és igyekszem azokat alkalmazni. Mindig odafigyelek a minőségi hangzásra.

? F F Végh Attila ceremóniamester - Kommunikáció, együttműködés, bizalom - természetesen! Ceremóniamesterként ez a szlogenem és örülök, hogy manapság éppen ezt keresik a párok.

? F F Y Végh Kálmán vőfély - Végh Kálmán a becsületes nevem, a vőfélységet fiatalon művelem. Táncos és énekes tudással érkezek, magasan művelt probléma és egyéb kérés megoldású tudással rendelkezek! Ha tradicionális vagy modernebb esküvőre vágynak, az alábbi címeken megtalálnak.

OK F F Y Vilmányi József vőfély - Kedves fiatalok! Esküvőtök teljes körű levezénylését vállalom, versekkel és tréfás játékokkal! Táncos múlttal rendelkezem, így a kellemes hangulatú, színvonalas esküvők híve vagyok.

? F F Y Vörösházi Péter vőfély - Stílusom és mondanivalóm mindig olyan, amilyennek azt az ifjú pár kéri. Ez abból adódik, hogy minden szövegem egyedi, saját kezem által íródott. Lehet a komolytól komolytalanig, a széptől a még szebbig! Műsorvezetést és esküvőszervezést is vállalok!

? F F Winter Kornél vőfély

? F F Y Zagyva Richárd néptáncos-vőfély - Üdvözlök minden kedves házasulandó párt! Néptáncosként a vőfélykedés öröm számomra. A szívemhez közel állnak a különleges néphagyományok, szokások, játékok.

? F Zsáki Ákos vőfély - Ha lakodalmadban szeretnéd nyugogtan és jó hangulatban tölteni házasságod első napját, keress bátran!

--------

Nőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Barbócz Ildi ceremóniamester - Évek óta a rendezvények-esküvők világában élek, ahol nagy tapasztalatot, magabiztosságot szereztem az esküvői rendezvények személyes - testközeli lebonyolításában.

? F F Y Zsámpár Izabell ceremóniamester - Modern esküvőt szeretnél? Akarod, hogy hozzád illő stílusban szórakozz és szórakoztass? Szeretnéd, hogy a ceremónia után mindenki jól érezze magát? Hívj!

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------