Vőfélyek az Interneten


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásVeszprémVeszprémPápaVárpalotaBalatonalmádiBalatonfüredVeszprémVeszprémLitérÖsküSümegCsajágVeszprémVeszprémTótvázsonyTapolcaUgodBalatoncsicsóVeszprémSzentjakabfaKislődVeszprémVeszprémVeszprémfajszAjkaBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély nevében: csak itt:

Veszprém megyei vőfélyek: 38 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek elérhetőséggel:


? F F Y Bagi Péter ceremóniamester - Fontosnak tartom, hogy az emberek, akik titeket jönnek majd megünnepelni, mindig tudják hogy mi fog történni, hogy senki ne maradjon le semmiről. Egy tökéletes esküvő az én olvasatomban? A jellemző szavak a letisztultság, gördülékenység, rugalmasság.

? Bauer Róbert vőfély

? F Bogdán Levente vőfély, ceremóniamester

? F Csikós Gábor vőfély

? Y Deák Tamás vőfély

OK F F V Dékmár Szabolcs vőfély - A lakodalmaim, melyek tisztán hagyományos hangulatban zajlottak, az ifjú pár és a násznép örömére, előrevetítették a pár házas életének boldogságát. Házasságotok első napján megígérhetem, hogy semmire nem lesz gondotok. Bízzátok magatokat rám!

? F F Gábris Zoltán vőfély

? F F Gombos János vőfély - Akit én egyszer összeadok, azért garanciát vállalok. Életetek egyik legszebb napja szóljon csak rólatok, legyetek maradéktalanul boldogok! A leánykikéréstől a ceremónián át a hajnali mulatságig minden rendben lesz, a jó hangulat garantált.

OK F F Y Horváth Attila vőfély - Életének legszebb napját, esküvőjének hangulatát ne a véletlenre, inkább vőfélyre bízza! Legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy az ifjú pár kéréseinek és kívánságainak megfelelően, egy jó karmesterként vezényeljem a lakodalmat, a többiekkel összhangban.

OK F F Y Horváth Bálint vőfély - Tegyük együtt emlékezetessé életetek egyik legszebb napját! Nálam minden az ifjú pár kérésének megfelelően zajlik, nincsenek kötelező elemek! A repertoár széles, szolgáltatok ceremóniamesterként, de akár lehetek igazi falusias vőfély népi viseletben is!

? Janus Norbert Árpád vőfély

? F F Jurec Miklós ceremóniamester - Véleményem szerint egy ceremóniamester nem akkor dolgozik meg a pénzéért, ha a lakodalom tele van játékokkal, versekkel, hanem ha gördülékenyen, nem erőltetetten, zökkenőmentesen vezetem át a násznépet egyik programból a másikba.

OK F F Kerekes Tamás vőfély - Ahhoz nyújtok nektek segítséget több év alatt szerzett tapasztalatommal, hogy színvonalasan, a hagyományok őrzésével és az esküvői protokoll betartásával zajlódjon esküvőtök. Mivel ez a nap remélhetőleg életetek egyik megismételhetetlen eseménye.

? F F Y Kovács Krisztián vőfély - Jó bornak nem kell cégér!

? F László János Norbert vőfély

? F F Leiner Norbert vőfély - Veszprém mellett, Öskün lakom. Vállalom esküvői ceremóniák lebonyolítását az ország egész területén.

? F Nagy Csaba vőfély - Esküvőnek napja hogyha eljő, élted felül szálljon el a felhő!

OK F F Y Skype Pap Kálmán vőfély - Ha harmonikás vőfélyt keres, akkor jó helyen jár!

? F Sági András vőfély - Amennyiben gördülékeny, felszabadult esküvőt szeretnétek, várom érdeklődéseteket, elsősorban Veszprém és a környező megyékből. Előzetes személyes egyeztetés alapján, teljes mértékben a ti elképzeléseitek szerint vezénylem le a nagy nap eseményeit.

OK F F Y Schekk Ferenc vőfély - A munkámat nagy odafigyeléssel végzem, hogy az ifjú pár mindig elégedett legyen velem. Több mint 30 éve vagyok lakodalmi mulatságokban vőfély. Ez nálam tradíciónak mondható, mert nagyapám és édesapám is hosszú évekig művelte ezt a nemes hivatást.

? F F Sipos Ferenc vőfély - Ha ötven év múlva egy vidám, jó hangulatú lakodalomra szeretne visszaemlékezni, szüksége lesz egy fiatal vőfélyre. Ez lennék én. Kérem hívjon bizalommal! Az ötven évet sajnos nem tudom garantálni.

? F F Szabó Csaba vőfély

OK F F Szabó Dániel vőfély - Tisztelt ifjú párok! Szeretettel állok rendelkezésetekre, ha egy igazi jó hangulatú lagzit szeretnétek! A hagyományos formák mellett műsoromba szerepelnek interaktívabb modern részletek is! Természetesen mindent a ti kéréseiteknek megfelelően vezényelek.

? Szarka Lajos vőfély

? F Y Szentesi Vajk vőfély - Szentesi Vajk a becsületes nevem, Balatonalmádi az én lakhelyem. Ha a közelben tervezi élete egyik legszebb napját, hívjon hát bátran és mulassunk egy jókorát!

OK F F V Skype Szigligeti Gábor vőfély - Vállalom országszerte lakodalmak vőfély szerepét, a megrendelő kérése szerinti versekkel, programokkal.

? F Tari Tibor vőfély, ceremóniamester - Esküvőtöket nem bonyolítom, én lebonyolítom! Ti mit szeretnétek, egyeztessük találkozásunkkor, mi az ami a lagzitokban igazából klappol? Míg a násznépetekkel a nagy napot várom, e kis leírással addig magamat ajánlom! Vőfély vagy ceremóniamester.

? F Tarjányi Sándor vőfély

OK F F Y Skype Titz Tibor vőfély - Időben szervezzen, ha jó lagzit szeretne, hogy a nagy napot majdan senki se feledje!

? F F Y Skype Vadas György vőfély - Hogy életetek legszebb napja olyan legyen amilyennek megálmodtátok, ezért azt egy tapasztalt, belevaló vőfélyre bízzátok! És ha fölmerül a kérdés, hogy kire várjon e nemes feladat, nyugodt szívvel mondhatom nektek: ajánlom magamat!

? Varga Attila vőfély

OK F F Varga László zenész vőfély - Zenészként és vőfélyként már sok felejthetetlen pillanatot szereztem bulik, bálok vagy esküvők közönségének. A legújabb hangtechnikai motyókat és ötleteket is folyamatosan figyelem és igyekszem azokat alkalmazni. Mindig odafigyelek a minőségi hangzásra.

OK F F Vilmányi József vőfély - Kedves fiatalok! Esküvőtök teljes körű levezénylését vállalom, versekkel és tréfás játékokkal! Táncos múlttal rendelkezem, így a kellemes hangulatú, színvonalas esküvők híve vagyok.

? F F Y Vörösházi Péter vőfély - Stílusom és mondanivalóm mindig olyan, amilyennek azt az ifjú pár kéri. Ez abból adódik, hogy minden szövegem egyedi, saját kezem által íródott. Lehet a komolytól komolytalanig, a széptől a még szebbig! Műsorvezetést és esküvőszervezést is vállalok!

? F F Winter Kornél vőfély

? F F Y Zagyva Richárd néptáncos-vőfély - Üdvözlök minden kedves házasulandó párt! Néptáncosként a vőfélykedés öröm számomra. A szívemhez közel állnak a különleges néphagyományok, szokások, játékok.

? F Zsáki Ákos vőfély - Ha lakodalmadban szeretnéd nyugogtan és jó hangulatban tölteni házasságod első napját, keress bátran!

--------

Nőfélyek elérhetőséggel:


OK F F Zsámpár Izabell ceremóniamester - Modern esküvőt szeretnél? Akarod, hogy hozzád illő stílusban szórakozz és szórakoztass? Szeretnéd, hogy a ceremónia után mindenki jól érezze magát? Hívj!

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!