Vőfélyek az Interneten


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásKerkáskápolnaBükSzombathelyTanakajdCelldömölkGencsapátiBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély nevében: csak itt:

Vas megyei vőfélyek: 9 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek elérhetőséggel:


? F Balek Tamás vőfély - A lánykikéréstől menyasszonytánc levezényléséig, a borköszöntőn át az ételek felkonferálásáig, teljes lakodalmi szövegrepertoárral rendelkezem. Előzetes egyeztetés alapján különféle lakodalmas játékok és tréfás köszöntőket osztok meg a násznéppel.

OK F F Donka Zsolt vőfély, ceremóniamester - Esküvők, lakodalmak szervezése az előkészületektől a ceremónia legvégéig. Az elegáns ugyanakkor laza, a táncos jó hangulatot kedvelő ifjú párok ceremóniamestere vagyok! Ti megálmodjátok, én hozzáteszem azt a "picit", hogy az álmotok valóra váljon!

OK F F Y Skype Meskó Krisztián vőfély - Lakodalmakon vőfély szerepet vállalok, elétek sok szépet feltálalok. Minden turpisságot elvállalok, másnap hajnalig el nem fáradok! Lánykikéréstől, amíg csak áll a bál, rám számíthattok!

? F Nagy László vőfély - Segítek, hogy az esküvőn az ifjú pár és a vendégek is egyaránt jól érezzék magukat.

OK F F Pungor Csaba vőfély - Az ifjú pár megálmodja, én pedig a legjobb tudásommal hozzájárulok, hogy életük egyik legfontosabb napja egyben a legvarázslatosabb is legyen.

? F F Y Ruzsás Richárd vőfély - Kedves fiatalok, köszöntelek titeket, kívánok nektek bort, búzát, kenyeret! Legyen meg minden amire vágytok e szép napon, legfőképp egy vőfély, melyet személyemben találtok... Keressetek bátran, állok rendelkezésetekre!

? F Somogyi Mihály vőfély

OK F F Tóth Tamás vőfély - Halljunk szót! Kedves ifjú pár! Mennyegzőtökre én szép régi rigmusokkal erőst felvérteződtem és sok lakodalomba már elszegődtem. De maradt a tarisznyámban néhány fortély, melyet ha kéritek elő is fogok adni, csak tessék engem bátran hívni!

? F Varga Albin vőfély - A Gencsapáti Művelődési Ház és Könyvtár vezetője vagyok, 1992 óta évente szervezem a Gencsapáti Pünkösdi Vigasságokat, amely összművészeti fesztiválként a megye egyik jelentős kulturális programjává vált.

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!