Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 54 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Y Ágoston László vőfély - Gondos vendéglátó módjára figyelek az ifjú párra és a lagzijukon megjelenő násznép minden óhajára. Saját versikékkel őket szórakoztatom, fenséges étkeiket rigmussal tálalom. Mulatozást befejezni reggelig nem hagyom, senki ne unatkozzék, arról gondoskodom!

? F F Y Bacsó István vőfély - Bacsó István a becsületes nevem, 1983 óta vőfélykedem. Az ifjú pár kérése számomra szent és sérthetetlen. Őrzöm a hagyományt, de haladok a korral. Hívjatok bizalommal!

OK F F Bagi Csaba vőfély, ceremóniamester - A modern kor igényei szerint vőfély- és ceremóniamesterként vállalok megbízást!

? F F Bányácski Attila néptáncos-vőfély - Kedves ifjú pár, kire sok boldogság vár! Ha megkértek, én megígérhetem, hogy közös életetek első napját szebbé, boldogabbá teszem.

? F F Y Beleznai János vőfély, ceremóniamester - Esküvők, családi és munkahelyi rendezvények lebonyolítását vállalom magyar, angol illetve német nyelven. Vőfélyi és ceremóniamesteri vonalat egyaránt képviselek. Hagyományos-klasszikus rigmusok, vagy mai nyelvezetű, modern poénok, egyedi búcsúztatók.

? F F Y id. Bistey Attila néptáncos-vőfély - Néptáncos, koreográfus és vőfély vagyok.

? F Boda László ceremóniamester

OK F F Bodnár Zoltán néptáncos-vőfély - Hagyománytisztelő, néptáncos és néptánc oktató vagyok. Az emberi élet egyik legnagyobb ünnepének emlékezetessé tételére törekszem hagyományainkat táncos tanáremberként tisztelve, a kor igényeinek megfelelően.

OK F F Bojtor István vőfély - Jöhet az IGEN? Mondjon nekem is IGEN-t és esküvőjén, lakodalmán a legjobb hangulatban lesznek rokonai, vendégei, barátai! Mondja ki templomi, polgári esküvőjén az IGEN-t és vezetésemmel az hangulat olyan lesz amire évek múlva is azt mondják majd: ez IGEN!

? F F Y Csizmarik József nagyvőfély - Egy lagzit a kiváló hangulat tesz igazán felejthetetlenné. Az én szerepem, hogy ezt garantáljam! A ceremóniamester és a nagyvőfély között az a különbség, hogy a nagyvőfélyek jelentős része el tudja látni a ceremóniamester feladatát, fordítva viszont nem.

? F F Y Demjén Gábor vőfély - Demjén Gábor a becsületes nevem és általában vőfélységgel szoktak megbízni engem. Ha szeretnétek egy felejthetetlen, jókedvű lakodalmat, szívesen állok rendelkezésetekre!

? Y Dobránszki Mihály nagyvőfély

? F F Y Fazekas János nagyvőfély - A konferanszié mestere vagyok, mindent megteszek a jó hangulatért!

? F Ficze István vőfély - Harmincöt éve fényképezem, videóztam, jelenleg pedig mivel megkedveltem az esküvők hangulatát vőfélykedni járok.

? F F Y Gaál Tamás ceremóniamester - Hagyományos lagzit szeretnétek vagy modernebbet? Először ezt kell eldöntenetek! Mert, ha úgy érzitek, hogy a népi verselés nem a Ti stílusotok, akkor a ceremóniamester való hozzátok, megmaradnak a hagyományos szokások vagyis csak a csomagolás változik!

? F F Y Galgóczi János vőfély - Igen jól látja mindenki, még fiatal vagyok. Ez ne tévesszen meg senkit, mivel az első lakodalmam 2008-ban volt. Azóta egyre már rájöttem, hogy nincs két egyforma esküvő. Két dolgot viszek magammal egy esküvőre: a fiatalos lendületet és a humort.

? F F Y Honvéd Attila vőfély

OK F F Y Jánóczki József vőfély - A legfontosabb, hogy minden úgy történjen, ahogyan az ifjú párnak leginkább tetszik! Ezt szem előtt tartva állok rendelkezésükre! A jó hangulat garantált!

? F F Y Kasu László vőfély - Kasu László vagyok, az Ön leendő vőfélye. Kocsord és környéke, de kereshetnek távolabbról is. Van mögöttem jó pár év. Bárhol megállom a helyem.

OK F F Y Koncz István vőfély - Koncz István a nevem, 1991-től rendszeresen vőfélykedem. Ha szeretnétek életetek legcsodálatosabb napját egy jó vőféllyel felejthetetlenné tenni, akkor keressetek engem bizalommal!

? Kovács Attila vőfély

OK F F Kovács Viktor néptáncos-vőfély - Nagy szavak és hencegés helyett: "Ősi népszokásaink garmadával vannak, de ha nem őrizzük őket, szanaszét szaladnak..."

? F F Y Kozma József vőfély - Kozma József így szól nevem, vőfélykedés az én tisztem. Ki lakodalomra adja fejét, két kezével szórja a lét. Vőfény, zenész, pincérek, nem hiányozhatnak az étkek. A ceremóniát én lezavarom, 26 éves a gyakorlatom.

OK F F F Y Lakatos Miklós népi vőfély - Célom az ősi magyar hagyományok, örökségek közvetítése a naprakész igényekkel és modern stílussal ötvözve!

? Laub Zsolt vőfély

? F F F Y Magos Tamás vőfély - Kedves házasulandó fiatalok, ha vidám fiatalos, pörgős, jó hangulatú lakodalmat szeretnétek sok mókával, vicces rímekkel, fantasztikus jelenetekkel, akkor hívjatok vagy keressetek bátran! Tamás vőfély vagyok, az ország egész területén vállalok lakodalmat!

? F F V Majoros Attila vőfély - Vőfélykedéssel több, mint húsz éve foglalkozom. Hatéves koromban kezdtem, még édesapám árnyékában. Mára már a kisfiammal és apámmal együtt egy vőfélydinasztiát alkotunk. Elsősorban Kelet-Magyarországon dolgozom, de voltam már Budapesten és külföldön is.

? F Majoros János vőfély - Nagyfiammal és unokámmal együtt egy vőfélydinasztiát alkotunk.

? F F Y Majoros László vőfély - Előre megtervezem az egész esküvőt megtanult leckével és ha kell improvizálok is a nagy napon. Ha kell, felszolgálok is és mindig pörgésben vagyok.

? F F Y Markó András vőfély - Jól tudok improvizálni kényes helyzetekben.

OK F F F Y Mikos Ákos ceremóniamester, műsorvezető - Különleges esküvőt szeretnél? Ehhez nem illik egy hatvanas bajszos vőfély nagy bottal és évtizedes versekkel? Lehet, hogy érdemes lesz valami merészet, valami újat kipróbálni! Ki tudja, talán még emlékezetesebb lesz az a nap, amit terveztél.

? F F Y Molnár László vőfély - Menyasszony kikérés, búcsúztatás, mókás találás. Mindez Molnár László vőfély közreműködésével!

OK F F Y Skype Nagy Attila vőfély - Jó mestereim voltak a szakmában, és igyekeztek minden csínját bínját megtanítani a vendégsereg jó hangulatának megszerzéséhez, sőt annak a végletekig fokozásához. Szinte mindig sikerrel járok olyan helyeken, ahol a násznépet jó felé kell terelgetni.

OK F F Olasz Gábor ceremóniamester - 2008 óta vagyok a nyíregyházi Sunshine FM műsorvezetője, 2016-tól pedig a reggeli showműsort vezetem. Emellett közel 20 éve vagyok DJ és bármilyen stílusú zenét játszom. Ez csak az igénytől függ. :-)

? F F Y Orosz János vőfély

? F F Y Palánki István vőfély - Szerencsés jó napot szívemből kívánok, minden szép vendégnek, kiket most nem látok!

? F V Pápai Zoltán vőfély - "RTL Klub, Nyíregyháza, Pápai Zoltán!"

? Rajzinger Csaba vőfély - Számon a kulacs, hogy teljesüljön vágyam, kelmetek is tegyék mindnyájan utánam! Jövőre, ha eljön a két évnek határa, mondhassuk egymásnak: nem ittunk potyára! A rímre én most magam is felteszem, Rajzinger Csaba az én becsületes nevem!

? F F Y Sándor Zoltán vőfély, ceremóniamester - A fiatal pár legszebb napját- vőfélyként vagy ceremóniamesterként - az Ők igényeik és legjobb tudásom szerint látom el. Saját versikéimmel, játékaimmal szórakoztatom a násznépet, búslakodni senkit nem engedek. Hajnalig a szórakoztatásról gondoskodom.

OK F F Y Sebők Zoltán vőfély - A nagyvőfély verseny 4. helyezettje várja a felkérést az ország egész területén. Népi hagyomány szerint levezetem esküvői vacsoráját, mint vőfély és gazdasszony. Vidám köszöntőkkel, humorral és játékokkal!

OK F F Simon Norbert ceremóniamester

OK F F Y Sütő Péter ceremóniamester - Ahhoz, hogy minden tökéletes legyen a "Nagy napon" szükség van egy olyan emberre, aki mindenre odafigyel és kézben tartja a dolgokat, hogy a felhőtlen jókedv és szórakozás öröme egész nap meglegyen. Ebben tudok segítségetekre lenni, keressetek bizalommal!

OK F F Szabó László vőfély - Hagyományőrző vagyok, viszont az esküvő minden mozzanatát az ifjú pár igényeihez igazítom, különleges kívánságokat is szívesen teljesítek. 1990 óta vőfélykedem, az egész ország területén vállalok lagzikat. Mottóm: Légy te főszereplő a saját lakodalmadban!

? F F Y Szabó Zoltán vőfély - Kedves ifjú pár! Elérkezett a várva várt nagy pillanat, mely mindkettőtök számára oly fontos és csodálatos! Osszátok meg velem ezt a csodálatos napot és ígérem, nem fogtok csalódni! Az ország egész területén vállalom az esküvők lebonyolítását!

? F F Y Szemők András vőfély - Kb. ezer esküvőn voltam már vőfély, a rekordom egy év alatt 42 esküvő! A vőfély nem attól vőfély, hogy öt-hat verset tud, hanem észrevétlenül összetartja, irányítja az esküvőt. Céges rendezvényeket is szívesen vállalok.

OK F F Y Szendrei Gábor vőfély - Folyamatosan megújulva, a szakma iránti alázattal és töretlen lelkesedéssel várom a párok megkeresését!

? Szőke Sándor vőfély

? F F Y Takács Dávid vőfély - Fiatalos vőfélyt kerestek, akkor megtaláltátok. :-) A régi hagyományokat ötvözöm a mai igények szerint. :-D

? F F Y Taskó Gábor vőfély - Igény szerint ikertestvéremmel együtt is vállalunk vőfélykedést.

? F Tordai Károly lakodalmas vőfély - Halljunk szót! Karcsi vőfély vagyok, nem élek a mának, boldogságot kívánok minden ifjú párnak!

? F F Varga Béla vőfély - "Menyasszony és vőlegény megunták az ülést, kívánjunk hát nekik egy vagy két pördülést!" Lakodalmak igény szerinti levezénylése hagyományos módon! Szóljatok és kapom a vőfélybotom!

? F F Y Varga Gábor nagyvőfély

? Y Varga István vőfély

? F F Y Varga Tibor vőfély

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------