Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Somogy vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 17 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F Y Becze Tamás vőfély - A kikérőktől a menyecsketánc végeztéig kísérem utatokat és igyekszem legjobb tudásom szerint a normális mederben terelgetni az esküvőtök napját. Ha bármilyen probléma felmerül megoldjuk, ha a buli ellaposodna azon is igyekszem segíteni!

OK F F F Y Csorba Csaba vőfély - E fontos esemény méltó és felejthetetlen megünnepléséhez ajánlok egy teljes körű lehetőséget. Vers írással is foglalkozom, sokrétűségemnek köszönhetően megoldás mindig van, lehetetlen pedig nincs számomra.

OK F F Fazekas József vőfély - A hagyományok betartása mellett a házasulandó pár kérésére közösen alakítjuk meg a nagy napot. Nem főszereplő vagyok, hanem egy segítő ötletgazda.

OK F F Y Skype Horváth Norbert vőfély - Mindig nagy kincsnek számítok, kikérek és adok a szerelem hírnöke vagyok, a drágakőből kincset varázsolok. E tisztes házból, apától, anyától, testvértől elbúcsúztatok. A vőfély páros új még a számotokra a vőfélyszolgáltatást egyedül is vállalom.

? F F Kádár Ignác néptáncos-vőfély

? F F Y Kántor László néptáncos vőfély - Sok-sok éves tapasztalattal rendelkező hivatásos néptáncosként váltam vőféllyé. Közben táncoktatói vizsgát tettem, így szolgáltatásom része az ifjú pár tánctanítása gyermekkori élményeim és nagy múltú táncpedagógusok gyűjtése alapján.

? F F Klotz Balázs vőfély - Rendkívül jó hangulatot teremtek a násznépnek! A már jól ismert vőfélyszövegeken kívül saját ötleteket is kitalálok, hogy jobban szórakozzon az ünneplő násznép. Pl. fatorta az ifjú párnak, menyecskének különböző játékok, vonatozás hatalmas fedőkkel, stb.

? F F Klotz Péter elsővőfély - Feladatom a lakodalom teljes szervezése, a harmónia megteremtése az ifjú pár, a vendégek, a zenekar és a kiszolgáló személyzet között. Mindezek mellett a felszolgálói munkát is ellátom, ha kell.

OK F F Y Kovács Péter József vőfély - Ha már véglegesen egymásba vagytok habarodva és ki is van tűzve az esküvő napja, hívjatok engem és mindenki jól mulat a lakodalomba!

? F F Mákos Zsolt vőfély - Vidám lesz a lagzitok s gondtalan lakomátok, ha én ügyelek rátok. Ajánlom hát magamat és a szolgálatomat.

OK F F Y Marosi Gábor vőfély - Azon dolgozom minden esküvőn, hogy az ifjú pár a lehető legjobban érezze magát!

? F F Y Országh Béla vőfély, ceremóniamester - Hogy ha elfogadnak segítő vőfélynek, sok mulatságot rímekben elbeszélek. A mai napon sértődés ne essék, a legkisebb bú is feledésbe vessék, borsozom beszédem jóízű humorral, locsolgatom időnként egy kis bátorító borral. Kérje már most árajánlatomat!

OK F F Y Palancsa László ceremóniamester - A rádióban, tévében és színpadokon töltött éveim után kézenfekvő volt, hogy egyszer elhívnak egy esküvőre, hogy segítsek... Megtetszett :-) Wedding MC vagy más néven ceremóniamester az esküvők és lakodalmak hangulatfelelőse. Igazi problémamegoldó.

OK F F Y OVSZ Papp János vőfély - Papp János vagyok az Országos Vőfélyszövetség egyik alapítótagja. Húsz éve része az életemnek az esküvő közel 400 sikeres lagzival a hátam mögött. Jelszavam: Legjobb tudásom szerint segíteni az Ifjú Párt abban, hogy a nagy nap olyan legyen mint álmaikban.

? F F Y Tóbiás Ferenc zenész vőfély - Egyedi zenés műsorommal megteremtem a jó hangulatot a násznép számára és ha szükséges, egy személyben a ceremóniamester is én vagyok. Így biztosítom az összhangot az ifjú pár, a násznép és a szolgáltatók között!

? F F V Tóth Zoltán elsővőfély - Lakodalmatok színvonalas levezetését igényeiteknek megfelelően vállalom. Hivatásom a vidám hangulatú lakodalom lebonyolítása, a mulattatás, a résztvevők jó közérzetének biztosítása.

? F F Y Zubor Károly vőfély - Vőfély vagyok bizony, élek én a mának. Boldogságot kívánok minden ifjú párnak!

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------