Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Pest vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 109 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

Ajánlott vőfélyek és ceremóniamesterek:


OK F F F F V Skype OVSZ Gyömrő-Molnár Béla nagyvőfély - Lakodalomba profi nagyvőfély az Ön igényei szerint! Évtizedek alatt 773 sikeres esküvőn megszerzett tapasztalattal és referenciával. Specialitásom a kis létszámú esküvők.

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F OVSZ Antal Ádám vőfély - Ha már ki van tűzve a nagy nap, de nincs vőfélyetek? Vagy éppen ceremóniamester kell? Lakodalmak, esküvők egy hagyománytisztelő, modern vőfély irányításával.

? F Antal Dezső vőfély - 1978 óta vagyok vőfély.

? F Badics Lajos vőfély

? Bákány Mihály vőfély - Ha poén és jó játékok kellenek, én jól levezénylem a lakodalmatokat, miközben az ünneplők is nagyon jól érzik magukat. A férj és feleség viccek is előkerülnek.

? ifj. Balázs István vőfély

? F F Skype Balogh Tamás László ceremóniamester - Hogy én vagyok-e a megfelelő ember a ti esküvőtökre azt nem tudom. Kicsit olyan ez is, mint a párkeresés, akkor tudod meg, hogy ő-e a nagy Ő, ha megismered.

OK F F Y Benke István lemezlovas vőfély - 1990 nyarán csöppentem az első lakodalomba. A hagyományos vőfélyi munkát ötvözve a mai kor kihívásának is szeretnék eleget tenni, megtervezem a lakodalom zenei forgatókönyvét is. CD-k segítségével tudom lejátszani mindazt, amit a vendég igényel.

? F F Bíber János vőfély

? F F Böcskei Sándor vőfély

? F F Borbás Viktor vőfély, ceremóniamester - Ha egy profi vőfély és ceremóniamester egyvelegére vágytok, aki flair-bártender tudását is szívesen kecsegteti számotokra, akkor hívjatok bizalommal, hiszen akár egész este keverem számotokra az ízletesebbnél ízletesebb finomságokat.

? F F Y Bozsányi Péter ceremóniamester - A ceremóniamester kordában tartja az esküvő menetét és még az előkészületekben is segít. Már-már súrolja az esküvőszervezés határát. Időben kell gondolni sok mindenre, időben kell elkezdeni az esküvő szervezését. Mindenben állok a rendelkezésetekre.

? F F Bukovinszky Miklós vőfély - Szívesen vállalom lakodalmak levezetését Pest, Fejér és Tolna megye területén. Célom az, hogy a lakodalom a házasuló pár életének legszebb eseménye legyen. Ajánlom magamat!

? F F Csizmadi Attila vőfély - Szerencsés jó napot kívánok a menyasszonynak és vőlegénynek, valamint az itt összegyűlt vendégeknek! A tisztelt násznagyokat felkérem, hogy fogadjanak be engem e tisztes házba, de mint meghívott vendéget, hanem mint egy egyszerű vőfélynek!

? F F Y Csizmadia Péter ceremóniamester - Magyar és angol nyelvű ceremóniamesterként leveszek minden terhet a vállatokról az esküvő folyamán, hogy úgy tudjátok élvezni a saját esküvőtöket, mintha Ti is vendégek volnátok. Pont annyit beszélek amennyire szükség van: se többet, se kevesebbet.

? F F Csonka Sándor vőfély

? F F Csulák István vőfély - Esküvők és lakodalmak megbízható lebonyolítója a vőfély. Joggal nevezik az esküvő ceremóniamesterének, hiszen ő ügyel az események pontos betartására. Találó elnevezés a hangulatfelelős, hisz ő szórakoztatja a násznépet, hogy hangulatuk sohase lankadjon.

? F F Czigány János vőfély - A legbensőbb pillanatok legyenek mindig meghittek és emlékezetesek!

? F F Darvas András vőfély

? F Darvas Kálmán vőfély

? F F Y Debreczeni Attila ceremóniamester - Ha nincs az esküvőn ceremóniamester, az kicsit olyan, mint amikor az ember a szülinapi, vacsoráját saját maga főzi meg, ahelyett, hogy elmenne a vendégeivel egy étterembe. A vacsora biztos finom lesz így is, csak hát kinek van kedve küszködni...

? Deme Endre vőfély

? F Duchaj Károly vőfély

OK F F Endrődi-Mike Attila vőfély - Határon innen és túl, rímesen, anélkül, angolul - ha kell. Hagyományt nem megvetve, de mindig a pár kedvére, tisztelettel.

? F Erki László vőfély - Előzetes személyes egyeztetés alapján, a pár elképzelése szerint, rugalmasan kialakított forgatókönyv alapján koordinálom le az esküvőt, hogy az emlékezetesen sikerüljön. Nem a vőfély van reflektorfényben, hanem a kedves leendő vőlegény és mennyasszony!

? F Farkas István vőfély - István vőfély vagyok.

? F Fehér Béla vőfély - Esküvők kívánság szerinti lebonyolítását vőfélyként vállalom. Ebéd, lánykérés, búcsúztatás, vacsora, éjféli, menyasszonytánc, stb.

? F F Feldman László néptáncos-vőfély

OK F F F Skype Fenyődi Tamás ceremóniamester - Az esküvő ha jól van megszervezve, levezényelve, felejthetetlen élmény, én ebben próbálok segíteni, tapasztalataimat átadni, egy igényes hangulatos esküvőt megvalósítani és mindezt kézben tartani. Célom, hogy egy csodálatos napot varázsoljak számotokra.

? F F Skype Ferencsik Viktor vőfély - Modern vőfélyként végzem a munkámat, nagyon megbízhatóan, mindig nagyon felkészülve és igen kedvező árfekvésben.

? F F Y Frank József vőfély - A nagy nap számotokra nagyon fontos, de én leveszem a vállatokról az összes gondot. Hagyományőrző esküvőket celebrálok, amit a ti igényeiteknek megfelelően formálok. A telefonbeszélgetés nem kötelez semmire, hívjatok nyugodtan egy kötetlen beszélgetésre!

OK F F Garai István vőfély - Vőfély, ceremóniamester! Hagyományos és modern.

OK F F V Skype Gergely Sándor zenész vőfély - Ha egy jó kiállású, derék, nótás kedvű, táncos lábú, nagyhangú és jó humorú, a végtelenségig rugalmas vőfélyt kerestek, akkor az én vagyok. Vőfély az országban bárhová és azon kívül is.

? F F Y Gódor József vőfély, ceremóniamester - Kedves párok, szép napot kívánok! Köszönöm, hogy az adatlapomon jártok és bízom benne, hogy megkéritek az ajánlatot. Ne habozzatok, ha egy fiatalos és lendületes vőfélyre vágytok, az esküvőtök előkészületeiben és a napján is rendelkezésetekre állok!

OK F F Gruber Zsolt vőfély - "...mert halljátok szavam kedves vendégek, Zsolti vagyok a vőfély, s ajánlatom néktek. Legyen öröm, jókedv és kacagás garantált a nagy napon! Egy hetedhét országra szóló esküvő, mulatság és vigalom!"

OK F F F V Skype OVSZ Guba István vőfély - Ha egy valódi, igazi, mulatós esküvőt szeretnél és arra olyan vőfélyt keresel, aki pontos, igazi szervező, nótás kedvű, vidám és alkalmazkodó, akkor megtaláltad a megfelelő személyt.

? F F Y Hamerli Tibor ceremóniamester - Kézben tartom az eseményeket, figyelek, intézkedem. Olyan játékokat illesztek be az esküvőbe, ami fokozza a hangulatot, nem erőltetett és csakis akkor, ha odaillik. Természetesen ezeket előzetesen leegyeztetem a párral, nincsenek kellemetlen meglepetések.

OK F F Haraszti Levente ceremóniamester - A lehető legnagyobb odafigyeléssel, közösen, előre megtervezett forgatókönyv alapján dolgozom. Mindig annyit nyújtok, amennyire szükség van az adott szituációkban, esküvőkön.

? F F Hegyi Balázs ceremóniamester - Célom és feladatom a zökkenőmentes, lendületes, tudatosan megtervezett esküvő lebonyolítása. Műsorvezetőként és énekesként is dolgozom a ceremóniamesterkedés mellett, volt hogy közös kis produkcióval leptük meg a násznépet, így téve egyedivé a pillanatot.

? F F Herczeg Elemér vőfély

? F F Horhi József vőfély - Legfontosabb az ifjú pár.

? F Hörömpő Gyula vőfély

? Hubik Tibor vőfély

? F F Skype Igar Tibor tánctanár ceremóniamester - Tánctanárként kezdtem az esküvőkkel foglalkozni. Később lettem ceremóniamester. Azoknak a pároknak vagyok én a jó választás, akik szeretnek táncolni és olyan ceremóniamestert keresnek, aki táncba viszi a násznépet és fenntartja az egész lagzi hangulatát.

? F F Y Ipacs Zoltán vőfély, hangulatfelelős - Ahogy a seregek nem voltak vezér nélkül, esküvő sem lehet vőfély nélkül. Hogy víg legyen a lakodalom, ez az én kis hivatalom. Hívjon és a hangulat a tetőfokára hág!

? F F Jekkel Dániel ceremóniamester - A ceremóniamester tulajdonképpen műsorvezetői funkciót lát el és koordinálja az eseményeket, ahelyett hogy magát fáradt elcsépelt poénokkal produkálva untatná a násznépet. Mindezek mellett egy tapasztalt szakember, aki minden terhet levesz a vállatokról.

? F F Juhász István vőfély - Tisztelt Jegyespár! Személyes megbeszélés alapján, igényeiknek megfelelően segítem még szebbé tenni esküvői-lakodalmi ünnepségüket. A jó hangulat garantált, hívjanak bizalommal!

? F F V Kancsár Krisztián vőfély - ...ahol a rím sosem sántít! Személyre szabott, rím-centrikus alapon, a nagy napon, az esküvő teljes lebonyolítását és verbális alázengését igény szerint vállalom! További részletek a honlapomon.

? F F Karai István vőfély - A mai világban nagyon nehéz élni, boldog az az ember, aki életét boldogan éli. Ha már nincs más boldogsága, még mindig mosolyoghat szerető párjára. Nem is mondom tovább, már innának. Sok boldogságot az ifjú párnak.

? F F Kecskeméti Dénes vőfély - 13 éve vagyok vőfély, eddig közel 300 lakodalomban próbáltam hozzáadni a magam részét ahhoz, hogy e jeles alkalmak feledhetetlenek legyenek. Hiszem és remélem, ez legtöbbször sikerült is. Számomra a legfontosabb: mindent a vendégért, mindent a buliért!

? F F Kellár F. János Immánuel ceremóniamester, műsorvezető - Nemcsak ceremóniamesterséggel foglalkozom. Életem és munkásságom összetett, ám úgy vélem pontosan ezért egyedi a stílus, a minőség és a tapasztalat, amit én képviselek és amit én tudok nyújtani annak a párnak, aki rám bízza a nagy napjának kézbentartását.

? Keresztes István vőfély

? F F Kocsis Péter vőfély - Jól boldogulok nehéz helyzetekben, szeretek improvizálni.

? F F Kökényesi Gábor vőfély - Eljött a várva várt nap? Keressen meg engem és segítek levezényelni, megbeszélve a saját forgatókönyvük szerint. Kérésre felszolgálókat, süteményest és söntésbe való segítséget tudok vinni.

? Körbl Balázs vőfély

OK F F Kovács Antal ceremóniamester - Tiszteli a hagyományokat, de az esküvőjén szeretné mellőzni a hagyományos vőfélyt? Szeretne valakit, aki kézben tartaná az eseményeket és a háttérből, a kellő pillanatban a porondra lépne?

OK F F Kovács Jácint vőfély - Mivel esküvői videófelvétel készítőként is tevékenykedem, nagyon sok vőféllyel dolgoztam már együtt, az ország minden táján. Sok érdekes szokást, játékot, verset sikerült elsajátítanom az évek folytán, amit saját vőfély programomban fel is használok.

? F F Y Kovács Károly vőfély - Az esküvő legszebb pillanata, mikor a fiatal pár az igent kimondja!

? F F Y Kővári Máté ceremóniamester - Humorista és 2014 nyara óta ceremóniamester vagyok. Láthattál már az RTL Klubon és a Comedy Centralon. Nem mondok verseket, nem iszom le magam. Profin csinálom a munkámat, de ha van rá lehetőség én is beszállok a buliba, mert szeretem jól érezni magamat.

? F F Kuti János László ceremóniamester - Már régóta dolgozom ceremóniamesterként, ideje volt ceremóniamester oldalt készíteni. Akik szeretnék biztos kézben tudni az esküvőjüket, nyugodtan hívjanak.

? F F V Lang Miklós énekes vőfély - Énekest keres templomi-polgári esküvőre? Vőfélyt lakodalomra? Megtalálta! Vőfélység, templomi és polgári esküvőn való zenei szolgáltatás, versmondás.

? F F Lendvai Péter vőfély

? F F Losits Róbert vőfély, ceremóniamester - Életem egyik fontos alappillére, a vőfély hivatás gyakorlása.

? F Malik Károly vőfély

? F F Y Skype Mányik András ceremóniamester - 2001 óta az ország legnagyobb részét bejártam már. Számomra minden esküvő munka, ahol a legjobbat szeretném nyújtani. Nem dohányzom és nem iszom alkoholt. Remélem, hogy és én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy életetek nagy napja valóban A NAGY NAP legyen!

? F F Matuk Bálint ceremóniamester - Az esküvőtök magyar hangja. Elegáns megjelenés, közvetlen, emberi stílus, humor és alkalmazkodóképesség jellemezi a személyiségemet, amelyek segítségével hiteles ceremóniamesterként teszem felejthetetlenné az esküvőtöket.

OK F F Y Medve József vőfély - A színház világából vezetett utam az esküvők színpadára. Itt a főszereplő az ifjú pár és a násznép. Az általam képviselt figura a vőfély, ceremóniamester. A kapott óriási bizalmat élvezve, amúgy jó gazda módjára gondoskodom és segítek az ifjú párnak.

? F F Skype Mező-Szabó Tamás vőfély - Több, mint 30 éve láttam meg a napvilágot, azóta dédelgetek egy csodálatos álmot: férjhez adni minden lányt, nagy lagzit celebrálni. Ne féljetek srácok, ez még nem fog fájni! Tizenhét évesen fokost ragadtam, azóta verselek kötényben s kalapban.

? F Y Mihalik Zsolt vőfély - A Dunaharaszti Rendezvényház házi vőfélye vagyok.

? F F Mikó Péter vőfély - Honlapomon talál egy mesét a menyecskéről, a férjéről és a patikusról...

? F F Skype Molnár Attila ceremóniamester - Hozzáértés, figyelem, stílus és elegancia. A Ti esküvőtök sikerességének a kulcsa. A szervezésben és a lebonyolításban is tudok segíteni 15 év tapasztalatával és maximális odafigyeléssel. Tettre készen várom a hívásod.

? F F OVSZ Mucza Péter vőfély - "Vőfély az esküvőre? Ózsdi dolog! Pont mint a kormány az autóban." :-) Nos én is egy ilyen kormány vagyok, annyi különbséggel, hogy megtalálod rajtam az összes, mai kornak megfelelő plusz felszereltséget a hangerőszabályzástól a bluetoothig.

? F F Nagy Csaba ceremókamester - Boldognak lenni. A ti dolgotok csak ennyi, az esküvő többi feladatával majd én foglalkozom.

? Nagy Rudolf vőfély

? F F Olli Ádám vőfély

OK F F Y Onodi Attila néptáncos-vőfély - Székely születésű, tájszólásban beszélő, egy évtizedes tapasztalattal rendelkező vőfély vagyok, 18 éves hivatásos táncművész múlttal rendelkezem. Násznép szórakoztatása: néptánc, népi hagyományőrző játékok és vetélkedők stb. A főváros mellett lakom.

? Ordasi István vőfély

? F Palkovics László vőfély - Sajnos tűnőben vannak a régi szép szokások. Pedig mennyi szépség volt azokban. Ez az áhítat késztetett engem arra, hogy vőfély legyek és egy ifjú leány és legény élete legboldogabb pillanataihoz egy kicsit én is hozzátegyek.

? F Petró Károly ceremóniamester, műsorvezető - Ha esküvőd napját biztos kezekben szeretnéd tudni, úgy érzed hogy kell egy ember, aki jó hangulatot teremt, kézben tartja a dolgokat és folyamatos kontaktusban van veletek, a násznéppel, a személyzettel és persze a zenekarral vagy DJ-vel, keress bátran!

? F F Pintér Zsolt ceremóniamester - Ha engem szeretnétek életetek egyik legfontosabb eseményére mint ceremóniamester, akkor én azon leszek, hogy ez a nap számotokra egy feledhetetlen és örömteli vidám nap legyen. Nektek csak élvezni kell ezt a napot és minél több vidám emléket szerezni.

? F Polyák István vőfély

? Povázson László vőfély

? Püspök József vőfély

? F F Rákóczi Ferenc vőfély - E szép és nehéz hivatáshoz mindig hű leszek. Nem is tehetnék másként, hisz a név kötelez! Ha felkértek vőfélyeteknek, azt ígérhetem, minden erőmmel azon leszek, hogy a nagy nap számotokra felejthetetlen ünnep legyen.

? F F Skype Retkes Tamás vőfély - Dédnagyapám által bennem van a vőfélyi véna. Számomra a vőfélykedés nem pusztán munka, hanem szórakozás és hagyományőrzés is. Külön kérésre németre fordítva is elmondom verseimet, továbbá segítek a kiegészítő apparátus megszervezésében is.

? F F Sára Gábor vőfély

OK F F OVSZ Schieszl Károly vőfély - Leginkább Budapesten és vonzáskörzetében szoktam a ceremóniamesteri feladatokat ellátni. Próbálom ötvözni a hagyományt és a mai kor elvárásait. A búcsúztatókat, köszöntőket rövidre fogva adom elő. A zenekari szüneteket vicces játékokkal tarkítom.

? Silye József vőfély

? F F Simon Tamás ceremóniamester - Igyekszem minél jobban megismerni a párt és velük közösen megbeszélni az esküvőjük főbb állomásait, ezért rendelkezésetekre áll egy személyes találkozó is az esküvő előtt. Egyedi és személyes kérések teljesítését is szívesen vállalom!

? Szabó István Gyula vőfély

OK F F Szanyó István Mihály vőfély - Sosem a vőfély a fontos, hanem az ifjú pár!

? F Y Szekeres Pál vőfély

? F F Szépe József vőfély

? F Szűcs Vince vőfély - Budapesten és környékén vállalok esküvőket. Igazi vidéki lagzis hangulatot teremtek.

OK F F Y Szűcs Zsolt vőfély - Nagy napotok egyszer van, válasszatok legjobban! :-)

? F F Y Tábori László vőfély - Szeretek szervezkedni (mint művelődésszervező). Szeretem a hagyományokat ápolni (mint néprajzkutató). Szeretem az embereket mulattatni (családi hagyomány). Vőfélyként fontos, hogy az ember rendelkezzen alkalmazott tudással, és szeressen emberekkel bánni.

? F F Y Tamás Ádám ceremóniamester - Az esküvő napján korlátlanul rendelkezésre állok, ami azt jelenti, hogy akár már a vendégvárástól egészen addig, amíg úgy gondoljátok, hogy szükség lehet rám. A manapság egyre népszerűbb angol vagy kétnyelvű esküvők lebonyolításában is számíthattok rám.

? F F Tóth József vőfély

? F Tóth Lajos vőfély

? F F Tóth Tibor vőfély - Fehér postagalamb röptetést is vállalok az esküvő bármely időszakában.

OK F Y Trieb Antal vőfély - Szeretnétek életetek legszebb napját felejthetetlenné tenni? Én segíthetek nektek ebben. A jó hangulat titka Anti vőfély a lagziban! Szlovák és magyar lakodalmat is vállalok igényeitek szerint!

? F F Vági Gergely vőfély - Az ifjú pár mintha vendég volna lakodalmán.

? F F F Y Várallyai Ottó vőfély, ceremóniamester - Ha szeretnétek egy igazán egyedi esküvőt, ami 100 %-ban az igényeitekre van kialakítva, akkor hívjatok! Nincs szabvány forgatókönyv, mert minden ember egy egyéniség!

? F F Y Skype Varga László vőfély - Amit kérhetsz: vőfélykedés, legénybúcsú, lánybúcsú és egyéb rendezvények.

? F Y Venyige Péter ceremóniamester - Fontosnak tartom, hogy a ceremóniamesternek minden apróságra is figyelni kell, hogy a főszereplők is felhőtlenül élvezni tudják a bulit. Honlapom nincs, mert szerintem a személyes találkozáson van a hangsúly és az ott eldőlő szimpátián.

--------

Nőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Bárkányi Móni ceremóniamester - Én azért vagyok, hogy ti felszabadultan ünnepelhessetek. Egyetek, igyatok, táncoljatok, beszélgessetek, énekeljetek, szerelmesek legyetek, vagy épp elérzékenyüljetek... Mert tudjátok, hogy a háttérben van valaki, akiben megbízhattok, aki mindig figyel.

? F F Berényi Krisztina vőfélynő

OK F F Bodnárné Tóth Melinda nőfély - Kedves házasulandók! Engedjétek meg, hogy bemutassam magam! Melindának hívnak és nem kéretem magam. Verseknek, rímeknek vagyok én mestere, ti kedves jegyespár rendelhettek erre!

? F F Csóka Ibolya nőfély - Kedves ifjú pár, kire esküvő vár! Ha engem felfogadtok teljesen új személyre szabott vőfély szöveget kaptok.

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------