Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásPalotásNőtincsCserhátsurányBalassagyarmatRétságRimócVarsányBercelBUDAPEST Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Csongrád megye Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Nógrád megye Pest megye Somogy megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye Veszprém megye Zala megye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Nógrád megyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 9 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Y Batki Zoltán vőfély - Az elszántságomtól csak a józanságom nagyobb. Az első vőfély fellépésem 12 évesen volt. A saját verseim és kitalált játékaim mellett nagy híve vagyok a hagyományos esküvői ceremóniáknak is és nem utolsósorban számomra az ifjú pár kérései a legfontosabbak.

OK F F Gombár István nagyvőfély - Számomra a legfontosabb, hogy a vendég is érezze ezt a jókedvet. Minden lakodalom más, de én mindent megteszek a vendégsereg szórakoztatásáért, és a mulatság sikeres lebonyolításáért.

OK F F Hemző László vőfély - Főként a tradicionális vőfély mesterséget képviselem, de a műsorvezetés vagy a ceremónia koordinálás sem áll tőlem messze. Igyekszem segíteni benneteket, megoldást adni kérdéseitekre. Minden megbeszélés kérdése. Mondd el mit szeretnél és valósítsuk meg!

OK F F F Y Koplányi Bence vőfély - Kis országunk északi határa mellett, Nógrád-megyében élek. 2018-ban kezdtem a vőfélykedést. Verseimet nagyapámtól örököltem, az ő örökségét vagyok hivatott továbbvinni.

? F F Y Mészáros Máté László tánctanár ceremóniamester - OKJ-s sportoktató végzettséggel rendelkezem. Az elmúlt több mint egy évtizedben rengeteg szalagavatón, gólyabálon működtem közre koreográfusként és tanárként. Emellett számos farsangi és esküvői nyitótánc koreográfiáját készítettem el és tanítottam be.

? F F Skype Molnár Róbert vőfély - Mindent szeretek ami szép és jó, de legjobban azt szeretem, ha másoknak örömöt szerezhetek. Ezért szeretem a vőfélységet, mert jó látni hogy az ifjú pár boldog. Kívánság szerint vidám játékokkal megspékelve teszem felejthetetlenné azt a gyönyörű napot.

? F Paluch Norbert néptáncos-vőfély - A zene, a tánc és a hagyomány iránti érdeklődésemet családomnak köszönhetem. Nagyszüleim zenei képzettsége meghatározta én az életem alakulását is. Néptáncpedagógus szakon végeztem. Hobbim a férfi népviseletek, különösen a mellények és kalapok gyűjtése.

? F Szita András vőfély - Vidéki vőfély vagyok a sok jóból, egy lakodalomba soha nem elég a szóból. S, hogy jól érezze magát az új pár, na meg a sokaság, hívja nyugodtan Szita Andrást!

? Zsigri József vőfély

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!