Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Komárom-Esztergom vármegyei vőfélyek és ceremóniamesterek: 23 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Búzer Ákos vőfély, ceremóniamester - Szeretném a 12 év zenélés során összegyűjtött rengeteg tapasztalatot ezen szakágban kamatoztatni. Ha vőfély/ceremóniamesterre van szükséged, keress bátran!

? F F Csics Gergely vőfély - 1969-ben születtem, 1993-óta vőfélykedek, több mint háromszáz lagzi levezénylésében vettem részt. Ha ezek után is egy megbízható vőfélyt keresel, bátran hívjál! A fényképem kicsit öreges, de a lelkem és a mentalitásom fiatalos!

? F F Y Fenyvesi Zoltán ceremóniamester, műsorvezető - Ceremóniamesterként a háttérben figyelve minden mozdulatot, folyamatosan tartom a kapcsolatot vendégeitekkel, hogy mindenki igényeit szem előtt tartva összefoghassam az estét. Több mint egy évtizedes műsorvezetői tapasztalattal segíthetlek titeket.

? F F Földesi Zoltán vőfély - Nagyon szívesen vállalom a házasságkötésetek lecelebrálását a menyasszony kikérőtől a lakodalom legvégéig. Bízd rám életed legszebb napját, hogy minden rendben menjen. A vendéglátás a véremben van, a hangom pedig olyan, hogy mikrofon sem kell.

OK F F V Grósz Krisztián vőfély - Kedves házasulandók! Az esküvők fontos szereplője lehet a vőfély, vagy más néven ceremóniamester, kinek elsődleges feladatai közé tartozik a násznép szórakoztatása és a teljes esküvő levezénylése. Ha ezt a feladatot rám bíznátok, keressetek bizalommal!

OK F F Illés Róbert vőfély, ceremóniamester - Életetek legszebb napját bearanyozom! Huszonöt éve vagyok a házasságkötő párok szolgálatában, ezen időszak alatt közel hatszáz esküvőt levezényeltem. Tapasztalat, megbízhatóság, és garantált a kitűnő hangulat - ez a névjegyem.

? F F ifj. Jászberényi Károly vőfély - Kultúrált, józan esküvői irányítás, Tanácsadás, program igény szerint. Leinformálható, referenciákkal.

OK F F Kerekes László vőfély - Vőfély a javából. Ha fontos, hogy pontos és megbízható legyek. Esküvő, rendezvény lebonyolítás, versmondás. Hívható vagyok az ország egész terültére, sőt külfödre is!

? F Kiss József vőfély - Ha életetek legfontosabb napján segíthetek, hívjatok bizalommal!

? F Kochnyák Sándor vőfély

? F F Minczér Lajos vőfély

OK F F F Y Skype OVSZ Nagy Gábor Csaba vőfély - Több éves tapasztalatom azt mondatja velem, hogy mindent szabad a hangulat érdekében, ha a vendégség is akarja, de senkinek sem kötelező jól éreznie magát. A lagzi nem a vőfélyről szól, hanem a fiatal párról, elsősorban nekik kell jól érezniük magukat.

? F F Y Nagy Róbert Béla vőfély - A szertartást követő lakodalom fényét emeli a vőfély jelenléte, aki még emlékezetesebbé, jó hangulatúvá varázsolja az esküvőt.

? F F Polgár Sándor vőfély - Kedves királyfiak és hercegkisasszonyok! Ha a királyi esküvő szervezésében gondjuk támad, mert netalán az öreg király udvari bolondja elcsapta a hasát, életem-halálom, de leginkább szolgálatomat ajánlom a világraszóló lakodalom mederének terelgetésére!

? F F Rácz Tibor vőfély - Ha vőfélyt keres, a legjobb helyen jár. Vállalom esküvők, lakodalmak vidám hangulatú lebonyolítását, az ország bármely pontján.

? F F Schmidt Antal vőfély - 1965 óta tartó lakodalmi tapasztalattal keresem azon fiatal párok ismeretségét, akik bátran rám bíznák életük legszebb napján a ceremóniavezetést, hangulatkeltő csibészkedést.

? F F Szabó István vőfély

? F Skype Szabó Sándor vőfély - Úgy éljetek mint madár a virágos ágon, legyetek a legboldogabbak széles e világon! Új fészketek hívogat, ölelve vár, éljetek benne örömben, mint egy gerlepár! Szívetekből a szeretet soha el ne fogyjon, én mint vőfély tinéktek szívemből kívánom!

? F F Y Száfián Sándor vőfély - Lakodalma szép és örök, ha hív, rögtön jövök! Ahol vígan vannak lányok és legények, a vőfélyek oda mindig szívesen betérnek!

OK F F Szalay Attila vőfély - Tökéletes lagzi, klasszikus vőfély. 17 év, több mint 100 esküvő, elégedett párok jellemzik pályafutásomat.

OK F F Szász Huba zenész vőfély - Vőfélyre, ceremóniamesterre ne legyen gondja, itt van Huba ő majd megoldja.

? F F Tomayer Róbert vőfély - A nagy nap mindenképpen lezajlik, de korántsem mindegy, hogy milyen mederben. Személy szerint abban tudok segíteni az ifjú párnak, hogy az esküvői ceremónia és az esti mulatság alatt minden gördülékenyen menjen, és a hangulat megfelelő legyen.

? F F Skype Tóth Attila vőfély - Én vagyok a nászok ásza, bennem a legjobb vőfélyt megtalálja. Falusi, városi, party jellegű lakodalmak, esküvők szervezése, lebonyolítása!

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------