Vőfélyek az Interneten


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásSárisápTataAlmásfüzitőKomáromOroszlányTátMocsaSüttőKesztölcEsztergom-KertvárosGyermelyTatabányaEsztergomKecskédKocsBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély nevében: csak itt:

Komárom-Esztergom megyei vőfélyek: 22 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek elérhetőséggel:


OK F Borbély György zenész vőfély - 23 éve szórakoztatoma násznépet! Amikor a zenész pihen, akkor beszél a ceremónia mester! Én ezért ha kell, megcsinálom mindkettőt! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a hivatásom a hobbim is egyben.

? F F Csics Gergely vőfély - 1969-ben születtem, 1993-óta vőfélykedek, több mint háromszáz lagzi levezénylésében vettem részt. Ha ezek után is egy megbízható vőfélyt keresel, bátran hívjál! A fényképem kicsit öreges, de a lelkem és a mentalitásom fiatalos!

? F F Y Fenyvesi Zoltán ceremóniamester, műsorvezető - Ceremóniamesterként a háttérben figyelve minden mozdulatot, folyamatosan tartom a kapcsolatot vendégeitekkel, hogy mindenki igényeit szem előtt tartva összefoghassam az estét. Több mint egy évtizedes műsorvezetői tapasztalattal segíthetlek titeket.

OK F F Földesi Zoltán vőfély - Nagyon szívesen vállalom a házasságkötésetek lecelebrálását a menyasszony kikérőtől a lakodalom legvégéig. Bízd rám életed legszebb napját, hogy minden rendben menjen. A vendéglátás a véremben van, a hangom pedig olyan, hogy mikrofon sem kell.

? F F Illés Róbert vőfély, ceremóniamester - Vőfély-ceremónia nagymester vállalja esküvők lebonyolítását modern vagy hagyományos falusi stílusban, sok játékkal színesítve. A hangulat és az esküvők garanciája a tíz év, amit esküvőkön töltöttem. Várom ifjú párok jelentkezését, főleg a Dunántúlról.

? F F ifj. Jászberényi Károly vőfély - Kultúrált, józan esküvői irányítás, Tanácsadás, program igény szerint. Leinformálható, referenciákkal.

OK F F Kerekes László vőfély - Vőfély a javából. Ha fontos, hogy pontos és megbízható legyek. Esküvő, rendezvény lebonyolítás, versmondás. Hívható vagyok az ország egész terültére, sőt külfödre is!

? F Kiss József vőfély - Ha életetek legfontosabb napján segíthetek, hívjatok bizalommal!

? F Kochnyák Sándor vőfély

? F F Minczér Lajos vőfély

OK F F Y Skype OVSZ Nagy Gábor Csaba vőfély - Több éves tapasztalatom azt mondatja velem, hogy mindent szabad a hangulat érdekében, ha a vendégség is akarja, de senkinek sem kötelező jól éreznie magát. A lagzi nem a vőfélyről szól, hanem a fiatal párról, elsősorban nekik kell jól érezniük magukat.

OK F F Y Nagy Róbert Béla vőfély - A szertartást követő lakodalom fényét emeli a vőfély jelenléte, aki még emlékezetesebbé, jó hangulatúvá varázsolja az esküvőt.

? F Polgár Sándor vőfély - Kedves királyfiak és hercegkisasszonyok! Ha a királyi esküvő szervezésében gondjuk támad, mert netalán az öreg király udvari bolondja elcsapta a hasát, életem-halálom, de leginkább szolgálatomat ajánlom a világraszóló lakodalom mederének terelgetésére!

? F F Rácz Tibor vőfély - Ha vőfélyt keres, a legjobb helyen jár. Vállalom esküvők, lakodalmak vidám hangulatú lebonyolítását, az ország bármely pontján.

? F F Schmidt Antal vőfély - 1965 óta tartó lakodalmi tapasztalattal keresem azon fiatal párok ismeretségét, akik bátran rám bíznák életük legszebb napján a ceremóniavezetést, hangulatkeltő csibészkedést.

OK F F V Szabó István vőfély - Jó hangulat, szervezettség, elegancia és boldogan zajlik a lakodalma. Ha kell beszélek, ha kell szervezek. Hagyományos vagy modern? Mindegy.

? F F Szabó István vőfély

? F Skype Szabó Sándor vőfély - Úgy éljetek mint madár a virágos ágon, legyetek a legboldogabbak széles e világon! Új fészketek hívogat, ölelve vár, éljetek benne örömben, mint egy gerlepár! Szívetekből a szeretet soha el ne fogyjon, én mint vőfély tinéktek szívemből kívánom!

? F F Y Száfián Sándor vőfély - Lakodalma szép és örök, ha hív, rögtön jövök! Ahol vígan vannak lányok és legények, a vőfélyek oda mindig szívesen betérnek!

OK F F Szász Huba zenész vőfély - Vőfélyre, ceremóniamesterre ne legyen gondja, itt van Huba ő majd megoldja.

? F F Tomayer Róbert vőfély - A nagy nap mindenképpen lezajlik, de korántsem mindegy, hogy milyen mederben. Személy szerint abban tudok segíteni az ifjú párnak, hogy az esküvői ceremónia és az esti mulatság alatt minden gördülékenyen menjen, és a hangulat megfelelő legyen.

OK F F Skype Tóth Attila vőfély - Én vagyok a nászok ásza, bennem a legjobb vőfélyt megtalálja. Falusi, városi, party jellegű lakodalmak, esküvők szervezése, lebonyolítása!

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!