Vőfélyek az Interneten


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásJászágóTiszafüredJászboldogházaSzászberekÚjszászJászberényTörökszentmiklósKenderesCserkeszőlőKunhegyesSzolnokRákóczifalvaMezőtúrKisújszállásKunszentmártonJászfényszaruTiszaföldvárTúrkeveKőtelekJánoshidaBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély nevében: csak itt:

Jász-Nagykun-Szolnok megyei vőfélyek: 30 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

Ajánlott vőfélyek elérhetőséggel:


OK F F Major József vőfély - A vőfélyi munkám során legfontosabbnak tartom az ifjú pár igényeinek kielégítését, a helyi szokások figyelembevételével. Törekszem az esküvő hagyományos és modern változatának megfelelni az egyéni elképzelések alapján.

--------

További vőfélyek elérhetőséggel:


? F F V OVSZ Balázs Sándor nagyvőfély - Élete legszebb pillanatát és lakodalmának hangulatát ne bízza a véletlenre! Bízza inkább Sándor vőfélyre! 20 éves gyakorlat és Néptáncos múlt, valamint ki-mit-tud elődöntős helyezés. Dínom-dánom, keressen és mulasson télen-nyáron!

OK F F Bán Zoltán vőfély

? F F Y Berecz Zoltán vőfély - Zoli vőfély a nevem, a jó lagzi a védjegyem! Ott ahol én serénykedem, biztos lesz a siker! Lesz ott játék, evés-ivás, táncolás és mulatozás! Hívj ha erre támad kedved, s mindezt én megadom neked! Emlékezni fogsz e napra, mert Zoli vőfély ezt megoldja!

? Bujdosó Antal vőfély

OK F F V Csák József lakodalmas vőfély - Jász-Kunsági gyerek vagyok, Csák József a nevem, a lakodalmakat 25 éve vezetem. Ifjú párok figyeljetek, vőfélyetek én hadd legyek!

OK F F Y Csermák István vőfély - Igyunk az ifjú pár egészségére és vőlegényurunk szép feleségére! Kívánjuk, hogy éljenek sokáig, a tánctól a fülük érjen legalább bokáig! A nászéjszaka után ne fájjon a fejük, szülessen nekik vagy 12 gyerekük! Vivát! A lakodalom megszervezését is vállalom.

OK F F V Egri Zoltán vőfély - Még kezdő vagyok, de nagyon jó!

? Fejes Győző vőfély

? F Y Gál József lakodalmi vőfély

? F Gerőcs Lajos vőfély - 1961 óta vőfélykedem.

OK F F Skype OVSZ Hack Norbert vőfély - 2006-ban kezdtem vőfélykedni, Nagy Robi helybeli vőfélybarátom tanítványa vagyok. Szolnok megyében szoktam vőfélyeskedni, de már megfordultam az ország sok más városában is.

? F F Y Hideg István vőfély - Sok beszédnek sok az alja, anyósod is ezt akarja! Ha nagy vőfélyed én leszek, vigadnak az emberek!

? F F Hoffer Károly vőfély - A vendég néha olyan, mint egy gyerek, és egy gyereket nem lehet nem szeretni.

? F Juhász Csaba vőfély

? F Juhász Imre vőfély

? F Kiss Tibor vőfély

? Korponai Kálmán vőfély - Nagyapám, sőt az édesapám is vőfély volt. Repertoárom főleg a tőlük tanult versekből, fortélyokból, játékokból áll, melyet folyamatosan bővítek, akár különleges kérésre is. Több száz lagzin vagyok túl, telve tapasztalattal és még mindig derűs hangulattal.

? F F Kovács Tibor vőfély - Szeretek emberekkel foglalkozni, már évtizedek óta lelkesen vőfélykedem. Mindenféle kérésnek próbálok eleget tenni, legyen az a mai kor fiatalos lendülete vagy éppen egy hagyományőrző sátras lakodalom! Addig csinálom, amíg szívem-lelkem bele tudom adni!

OK F F Ladoniczki Dániel ceremóniamester - Rádiós műsorvezető vagyok hétközben. Hétvégén pedig esküvőkön hallatom a hangomat. Ha fiatalos, lendületes, urbánus vőfélyt keresel, aki Titeket helyez középpontba és nem saját magát. Aki láthatatlanul tesz-vesz és szervez a nagy napon. Keressetek bátran!

? F Lukács Pál vőfély

? F Y Nagy István vőfély - Negyven éve az ifjú pár szolgálatában! Vőfélyi hitvallásom: "Rózsaláncból fonj koszorút a menyasszony és vőlegény fejére az ifjú pár boldog házaséletére! Kivirágzik kezemben a szalagos vőfélybot. Esküvőt köszöntök lakodalmat és jó bort."

? Nagy Miklós vőfély

? F F Y Nagy Róbert vőfély

? F F Y Nagy Zoltán vőfély, ceremóniamester - Sokfelé, határtalanul megmosolyogtatni, szórakoztatni, és egyben csodás pillanatokat szerezni. Talán összefoglalva ez az a tevékenység amit képviselek sok sok éve. Sokaknak egy alkalom egy pillanat, nekem az életem.

? F F Süveges Bálint vőfély - A mennyegző résztvevői jobban kedvelik a régies, hagyományőrző sorokat az újdonsült, a mai stílusúakkal szemben. Régi-régi vőfélykönyvekből tanultam és is. Feladatom a jó hangulat elővarázslása, a vidám ceremónia lebonyolítása.

? Tóth Lajos vőfély

OK F F Skype Tóth Norbert vőfély - Ha szeretnétek egy felejthetetlen, jókedvű lakodalmat, szívesen állok rendelkezésetekre a ti igényeiteknek megfelelően. Az ország bármely ponján. Keressetek bizalommal!

? Vajjon László vőfély

OK F F Zombori József vőfély - Ha vőfélyre van szükség a lakodalmára, ne habozzon, gondoljon Zombori Jóskára! A mulatozást befejezni reggelig nem hagyom, hogy senki ne unatkozzék, arról gondoskodom! Saját verseimmel a vendégeket szórakoztatom, a fenséges étkeket rigmusaimmal tálalom.

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!