Vőfélyek az Interneten


--------

Oldalunk WAP-on is elérhető a http://wap.vofelyek.lakodalomba.hu címen! Csak mobiltelefonnal és WAP böngészővel.Valid XHTML 1.0 Transitional

--------

Megye szerint listázásGyöngyösEgerEcsédGyöngyösDomoszlóMaklárNagyrédeLőrinciGyöngyösHatvanAtkárBalatonBUDAPEST Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Keresés vőfély nevében: csak itt:

Heves megyei vőfélyek: 16 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F Skype = Facebook profilja / Skype címe is van

--------

Ajánlott vőfélyek elérhetőséggel:


OK F F Y Skype Nagy János vőfély - Ha igazi bulit szeretne, Nagy Jánost keresse! Itt vidámság lesz és lakoma, a munkámban nem lesz hiba!

--------

További vőfélyek elérhetőséggel:


? F F Balogh József vőfély - 18 éve próbálom vőfélyként a fiatal párok lakodalmát a hagyományok és a modern szokások ötvözetével színesebbé tenni.

? Czibolya Csaba vőfély

? Fehér László vőfély - A magyar, a szlovák és a sváb hagyományokat ápolva vőfélykedem évtizedek óta.

OK F F Y Füleki Zsolt vőfély - "Az öröm ott kezdődik, amikor abbahagyod saját boldogságod keresését azért, hogy megkísérelj másokat boldoggá tenni..."

OK F F Gyurkó Péter néptáncos-vőfély - Szép napot instálom! Magamat a lagzijukba ajánlom! Bízva abban, ha bármi kell, bizalommal hívnak fel!

? F F Holló Csaba vőfély - 1974 évben születtem. Már gyerekkoromban csodálattal töltött el a vőfélyek felelősségteljes hivatása. ipari tanulóként kezdtem elsajátítani eme nagyszerű hivatás hagyományait. Azóta is ápolgatom és művelem ennek a szép és régi mesterségnek a hagyományát.

? F Y Ircsik Péter nagyvőfély

? F F Skype Korsós Róbert vőfély - Szeretnétek, hogy a vendégek hosszú évek elteltével is a ti lagzitokról beszéljenek? Ehhez az kell, hogy a násznép fergetegesen mulasson. Bízzátok rám a hangulat megteremtését! A jó hangulat garantált. Igény szerint hasznos tanácsokkal is szolgálhatok.

? F Y László Balázs vőfély - Feledjük el kérem a bút, a sok ezernyi gondot, szétrúgni a táncban a csizmát, mint a rongyot! Vállalom lakodalmak teljes körű szervezését, levezetését.

? F F Sebők István vőfély - Sebi vőfély a nevem, a jó mulatságot igencsak kedvelem! Vállalom lakadolmak teljes körű lebonyolítását, az ifjú pár igényeiknek megfelelően! Móka, kacagás, játék és felhőtlen szórakozás! Ez az, amit Sebi garantál!

? F Simon László lakodalmas vőfély - "A jó bort dicséri a kora, a vőfélyt pedig a modora!" Bár már nem vagyok mai gyerek, mindig megtalálom a közös hangot a házasulandókkal és a násznéppel is. Több évtizedes vőfélyi tapasztalatom és jó emberismeretem a garancia a felejthetetlen lakodalomra!

? F F Sulyán János vőfély - Jani a mulatós!

? F F Szendrey Árpád vőfély

? F F Y Szikra László ceremóniamester - Tőlem nem a szokásos és kívülről ismert vőfély verseket kapjátok, hanem minden pillanatotokba belecsempészem a humort, a mókát és a kacagást, a személyre szóló pohárköszöntőtől, a menü bemutatásán át egészen az egyedi játékokig.

? F F Y Varga Lóránt vőfély, ceremóniamester - Célom, hogy a lakodalom jó hangulatban, vidáman, az ifjú párról szóljon. Igény szerint vicces versekkel, játékokkal, táncokkal teremtek jó hangulatot. Ha fiatalos ceremóniamestert keres, aki levezényli a lakodalmat, akkor is szívesen állok rendelkezésére.

--------

További vőfélyek:
--------

Országos Vőfély Szövetség

--------

További vőfélygyűjtemények:

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

Vőfély.linkpark.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvői fotózással kapcsolatos oldalak:--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

BULICENTRUM - Esküvők, céges bulik, családi ünnepségek, rendezvények, események szervezése és keresése

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!