Vőfélyek és ceremóniamesterek


--------

Megye szerint listázásBUDAPEST Bács-Kiskun vármegye Baranya vármegye Békés vármegye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Csongrád-Csanád vármegye Fejér vármegye Győr-Moson-Sopron vármegye Hajdú-Bihar vármegye Heves vármegye Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Komárom-Esztergom vármegye Nógrád vármegye Pest vármegye Somogy vármegye Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye Tolna vármegye Vas vármegye Veszprém vármegye Zala vármegye

Keresés vőfély vagy ceremóniamester nevében: csak itt:

Fővárosi vőfélyek és ceremóniamesterek: 100 van.

Jelmagyarázat:
OK OK = az adatokat annak tulajdonosa adta meg és az elmúlt 90 napban / 90 napnál régebben maga ellenőrizte
? = az adatok más nyilvános forrásból származnak, azok felkerülésük óta nincsenek ellenőrizve
F V Y = fénykép / letölthető / YouTube-on megnézhető videofilm is van a vőfélyről
OVSZ CM = Vőfély / Ceremóniamester Szövetség tagja
F I T Skype = Facebook / Instagram / Twitter profilja / Skype címe is van

--------

További vőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Adámi László vőfély - Hagyományokat tiszteletben tartó és modern esküvők levezetését vállalom.

OK F F F Y Skype Ambrus Tamás ceremóniamester, műsorvezető - Ceremóniamester akár magyar, angol, német és holland nyelven, korrekt áron, bárhol az országban, sőt a határon túl is! (Na jó, azért a Tejútrendszeren belül!) :-)

? F Árva Krisztián vőfély, ceremóniamester - Célom az, hogy a vendégek és az ifjú pár számára ezt a felejthetetlen napot színesebbé tegyem. Esküvőkön megszerzett tapasztalataim megfelelnek a mai rohanó világ elvárásainak. Pontosan ezért nemcsak vőfélyként, hanem ceremóniamesterként is tevékenykedem.

? F F Balla Szilárd ceremóniamester

OK F F F Y Bánhegyi Zsolt ceremóniamester - Ceremóniamesterként igyekszem a megálmodott tökéletes esküvőt megvalósítani számotokra. Felelek az esküvő hangulatáért és annak irányításáért. Célom, hogy minden rendben menjen és vidáman teljen az esküvőn és a lakodalom alatt egyaránt.

OK F F F Y Skype ifj. Barna László ceremóniamester - Ha nem hagyományos, hanem bulis vagy elegáns esküvőt-lagzit kerestek, akkor potenciális jelölt vagyok a számotokra. Ha egyediek vagytok és egyedit szeretnétek! Nálam azt kapod amit kérsz!

? F F Barta Dávid ceremóniamester - Egy remek hangulatú esküvőt szeretnétek, a lehető legkevesebb stresszel? Én is! Csináljuk meg együtt!

OK F F Skype Batta Zoltán vőfély - Igazi mosolygós, vidám hangulatfelelős vagyok, aki irányítja és kézben tartja a Ti Nagy napotokat, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan elterveztétek. Legyen szó hagyományos vagy eszement ötletekkel teletűzdelt lakodalomról. A szervezésben is segítek.

? F F Békési Péter vőfély - Hagyományos vőfélykedést vállalok országszerte. Az ifjú pár vágyainak megfelelően alakítom repertoárom, amelyben igyekszem a régi esküvői hagyományainkat fiatalos lendülettel tálalni. Igény esetén vőfélytársammal együtt páros vőfélykedést is vállalunk.

? F F Y Skype Berki József vőfély - A vőfélyi munkám során legfontosabbnak tartom az ifjú pár igényeinek kielégítését, a helyi szokások figyelembevételével. Törekszem az esküvő hagyományos és modern változatának megfelelni az egyéni elképzelések alapján.

? F F Skype Bogdán Gábor ceremóniamester, műsorvezető - Számomra a műsorvezetés sokkal inkább műsorszám, mint egy operatív feladat. Szeretek szórakoztatni! Rendre alaposan felkészülök az adott rendezvényből, hogy valóban részévé válhassak és ne egy kívülálló szerepében szóljak a vendégekhez.

OK F F Y Skype OVSZ Bohács Róbert nagyvőfély - A hagyományok és a versek iránti érdeklődés miatt kezdtem el 2006-ban esküvőkön részt venni, kisebb köszöntőkkel, versekkel, poénokkal, majd 2007-ben már sok esküvőt vezettem le a lány kikéréstől a mennyasszony táncon át a lakodalom végéig.

? F F Chrobák János táncos vőfély - A fiatal pároknak tánctanítást vállalok, illetve az esküvő megszervezéséhez hasznos tanácsokat adok.

? F Csák György bohóc-vőfély - Esküvő vőfély nélkül olyan, mint a vőfély esküvő nélkül. Összetartoznak, mint a vőlegény és a menyasszony. Személyesség, tudás, türelem, pontosság, jókedv, összehangolt délután, hogy éjjelre is maradjon erő táncra, ölelésre.

? F F Csernavay Endre vőfély, ceremóniamester - Szívesen segítek abban, hogy életetek egyik legfontosabb napján zavartalanul koncentrálhassatok boldogságotokra még színesebb, vidámabb lagzitok legyen! A speciálisan rólatok szóló stand up műsortól a hagyományos esküvői játékokig bármilyen jellegű lehet.

? F Y Csiki Levente ceremóniamester - Szeretem a vidám embereket, a szereplést! Szerencsésnek érzem magam, hogy kedves emberek legszebb napján részt vehetek, ötleteimmel gazdagíthatom a programot! Hiszem, hogy egy kis kreativitással, humorral és odafigyeléssel bármit meg lehet oldani.

? F F Skype Daubner Tibor vőfély - Az élet legszebb pillanatait az ember gondtalanul szereti tölteni. Kérjen fel vőfélynek és igyekszem megvalósítani minden elképzelését esküvője széppé tételében. Fiatalos, városi vőfély személyében leveszem a válláról az irányítás terhét.

? F F Dravecz Zsolt ceremóniamester - A sikerhez kell egy jól megtervezett forgatókönyv és egy jó ceremóniamester, aki ezt megfelelően a kezében tartja a háttérből, ha kell akkor kicsit előrébbről, de semmi esetre sem a középpontból. A sport mellett dolgoztam színházban is.

? F F Erdélyi Krisztián tánctanár ceremóniamester - Egy dolog, ami biztos: a jó hangulat! Amennyiben szeretné, hogy az Ön esküvőjét egy igazi ceremóniamester varázsolja emlékezetesebbé, a fővárosban vagy annak közvetlen környékén lakik, akkor keressen meg!

OK F F Farkas Sándor vőfély - Kedves Fiatalok! Énrám hallgassatok! Házasodni szeretnétek? Összehozni a jó népet, a mottóm egyszerű nagyon, nem is kell hozzá egy vagyon. Sok munkával egy vőfély olyat tegyen, aki zenésszel együtt megyen és egy esküvő mindenkinek egy örök élmény legyen!

? F F F Y Fehér Péter bűvész ceremóniamester - Ceremóniamesterként a legfontosabb feladatom, hogy gondoskodjam a jó hangulatról, arról hogy az ifjú pár, a család és a vendégek is jól érezzék magukat. Nagy sikere van annak, hogy pár éve apró varázslatokkal teszem még felejthetetlenebbé a mulatságot.

? F F Skype Fehérvári Zsolt István vőfély - Igen tisztelt sokadalom, kezdődjék a lakodalom! Vőfélyként nem szoktam ígérni semmit, de adni csak egyet szoktam: Mindent! Vallom, hogy a házasulandók legszebb napját csak még szebbé szabad tenni és ebben próbálom megállni helyem és nyújtani a legtöbbet.

? F F Y Fejes Zsolt vőfély - A sosem trágár, mindig józan, "versmondó vőfély", aki tánctanár is egyben.

OK F F Y Gombos Dániel ceremóniamester - Esküvők magas energiaszinten. Nyugodt, mély és lágy hangommal varázsolom el az esküvőtöket és inkább figyelmem az apró részletekre fordítom, hogy az esküvő őrangyalaként minden tényleg szuperül menjen. Vagy vidám, laza, humoros, stand-upos formámat hozom.

OK F F F Y OVSZ Gyúró Tamás vőfély, ceremóniamester - Elvégeztem a Táncművészeti Főiskola néptáncpedagógus szakát és ezt a vőfélyeskedésben kiválóan tudom kamatoztatni. Nagyon vigyázok arra, hogy csak annyit legyek színen, amennyit kell, de folyamatosan a háttérben vagyok és figyelek. Angolul is!

? F F Hegedüs Miklós ceremóniamester - Jelen lenni! Ott, akkor veletek! Színészként valami olyan terület felé nyitottam ajtót, ami megélve a legprecízebb figyelmet követelő ceremóniákat, talán a színpadi léttel egyenértékű. Több esküvő tapasztalatát elemezve, átszűrve

? F F CM Hende Máté ceremóniamester - Egy ceremóniamester nem önmagát, hanem az esküvőt valósítja meg. A kollégák, a vendégek és a pár közös munkája kell ahhoz, hogy jó hangulatú és gördülékeny legyen az esküvő. Ceremóniamesterként nekem az a feladatom, hogy a csapat jól tudjon együttműködni.

? F F F Y Herendi Gábor ceremóniamester, műsorvezető - Ceremóniamester nem csupán azért kell, hogy az esküvőd résztvevője legyen a szervezésben, hogy összeállítsa és levezényelje a programokat, hogy hangulatot teremtsen, vagy irányítson. Én ennél komolyabban tekintek e feladatra. Angol és spanyol nyelven is!

? F F Y Hideg István vőfély - Sok beszédnek sok az alja, anyósod is ezt akarja! Ha nagy vőfélyed én leszek, vigadnak az emberek!

? F F CM Hunyi Péter ceremóniamester - A jó esküvő alapja a harmónia! Harmónia a vendégeitekkel és harmónia az értetek és szeretteitekért dolgozó stábtagokkal. Ennek a harmóniának a megteremtésére hivatott a Ceremóniamester!

? F F Y CM Illés Péter István ceremóniamester, műsorvezető - A háttérmunka, a szolgáltatók összekötése, a násznép terelgetése nem tűnik túl nagy feladatnak, de hogy senki se lássa, hogy mekkora munka ez, az már igazi kihívás. Az esküvőkön nekem a tökéletes megvalósítás mellett a hangulat és a stílus a legfontosabb.

? F F Y Skype Ilyés Lénárd ceremóniamester - Minden lagzi egy picit más, de mégis egy picit ugyanolyan. Emberekből áll, akik meg akarják ismerni egymást, és akik jól akarják magukat együtt érezni. Működjünk együtt, és én segítek ebben.

? F F Y Ivády Levente énekes ceremóniamester - Ivády Levente vagyok, 2009 óta dolgozom ceremóniamesterként. Nézzétek meg a bemutatkozó videómat és ha tetszett, keressetek az alábbi elérhetőségeken!

? F Iványi Béla vőfély - Akár esküvő, akár bál, egy jó vőfély mindig a helyzet magaslatán áll!

OK F F Y Kakucs Miklós nagyvőfély, ceremóniamester - Mindenben segítek, forduljanak hozzám bizalommal, legyen tele a napjuk sok kellemes izgalommal!

? F F Kapronczi Mihály ceremóniamester - Ceremóniamesterként vagyok az esküvőd házigazdája, koordinátora, villámhárítója és moderátorként komferálom az előre megtervezett és előre nem látható eseményeket. Elhatározásotokhoz már most sok boldogságot kívánok, hívj, egyeztessünk le egy találkozót!

? F Kiss István néptáncos-vőfély - Vidám lesz a lagzitok s gondtalan lakomátok, ha én ügyelek rátok. Ajánlom hát magamat és a szolgálatomat.

? F F Kiss Péter Balázs ceremóniamester - Hiszem, hogy a nagy pillanatokat önfeledten kell megélni ahhoz, hogy örökre megmaradjanak. Szeretnék segíteni, hogy az esküvőtök is ilyen legyen. A nagy napon végig ott leszek mögöttetek, hogy Nektek csak boldognak kelljen lennetek.

? F F V Kopcsányi Róbert ceremóniamester - CMESTER = C éltudatosság, M egbízhatóság, E légedettség, S egítőkészség, T ervszerűség, E gyszerűség, R eferencia!

? F Kristóff Zoltán vőfély - Visszafogott, de megfelelően határozott vőfély vagyok.

OK F F F Kukuruzsnyák György ceremóniamester - Több mint 20 éve foglalkozom előadó-művészeti tevékenységgel, rendezvényekkel. Ceremóniamesterként hitvallásom, hogy az esküvő az ifjú pár életének legfontosabb napja, a szerelmük ünnepe. Az én feladatom, hogy segítsem a Nagy Nap gondtalan lebonyolítását.

? F F Y Skype Kun Nándor vőfélykobold - Vőfélykobold - avagy a városi vőfély? Fából vaskarika? Igen, az! A vőfély, aki a lakodalom előtt akár már hetekkel vagy hónapokkal segít? Aki fontosnak tartja a részleteket is? Igen, Kun Nándor: vőfély - kicsit másként. Német nyelven is!

? F F Y Lukács Dénes vőfély - 1999 óta lakodalmak sokaságába hoztam vidám perceket, feledhetetlen élményeket, megőrizve a népi hagyományokat a régi rigmusokkal, szokásokkal és játékokkal. Az a célom, hogy a Nagy Nap számotokra szép élmény legyen, ne kelljen aggódnotok semmin!

? F Major István vőfély - Tisztelettel jelentkezem az önök lakodalmának lebonyolítására. Sok éves tapasztalattal rendelkezem. Azon igyekszem, hogy a lakodalomban minden az ifjú pár és a násznép kedve szerint történjen. Jó hangulatban teljen az egész este.

? F Skype CM Marosi Viktor ceremóniamester - Egy esküvő lebonyolításakor az elegancia és a diszkréció éppolyan fontos, mint a jól összehangolt háttérmunka. Egy ceremóniamester mindig jókor, jó helyen cselekszik, és nem mutatkozik többször a szükségesnél.

? F F Martikán Mihály ceremóniamester - Ceremóniamesterként szakmai hozzáértés, alázatosság, figyelmesség, pontosság, kellő humor illetve elegancia, kollegialitás, elhivatottság jellemez, hiszen hosszú távon párok bizalmának és a szakmai kollégák elismerésének ezek elengedhetetlen feltételei.

? F F Y Márton Csaba ceremóniamester - Ceremóniamesterként magyar angol esküvők levezetésére specializálódtam. Ez azt jelenti, hogy kétnyelvű esküvők felturbózásában és zökkenőmentes lebonyolításában vagyok igazán a legjobb, de egynyelvű esküvőket is szívesen vállalok ceremóniamesterként.

? F F F Skype Menyhárt Balázs László ceremóniamester - Ahol az álmok, kívánságok valóra válnak!

? F F F Y Skype CM Molnár László András ceremóniamester - Stílusos esküvők ceremóniamestere. A stílusom magában hordozza mindazt, ami egy elegáns esküvőhöz illik. A megjelenésem, kommunikációm, diszkrécióm, vidámságom, szervezőkészségem, csapatban való gondolkodásom biztosítja számotokra az önfeledt szórakozást.

? Skype Nagy Gergely ceremóniamester

? Németh András vőfély - Megmondom ki vagyok hamarjába'. Vőfély vagyok az Önök szolgálatára. Házasodnak? S nincs ki segítsen? Hívjanak bátran, majd én megteszem!

? F F Pallagi Ákos ceremóniamester - Esküvőkön házigazdaként segítek. A számtalan remek hangulatú esküvőt annak köszönhetem, hogy hiszek a megismételhetetlen, ihletett pillanatokban és tudom, hogy a fontos eseményeket meg kell élni. Figyelem, humor és stílus amit tőlem kapnak.

? F Pallos Emil előadóművész, vőfély

? F Pásztor András ceremóniamester, műsorvezető - Koordinálom az esküvőt, segítem a többi szolgáltató munkáját és gondoskodom róla, hogy a násznép jól szórakozzon és semmiről se maradjon le. Saját stílusomban, humorosan vagyok jelen, de a fő szempont, hogy az ifjú párnak feledhetetlen legyen a nagy nap!

? F F V Skype Dr. Pintér Attila vőfély - Felejthetetlen pillanatok egy karmestertől, akinek az ifjú pár és a násznép szórakoztatása a fő feladata úgy, hogy mindig csak akkor legyen a középpontba, amikor szükséges. Angolul és németül is kiválóan beszélek, így többnyelvű lakodalmakat is vállalok.

OK F F F Y Pócs Gyula ceremóniamester - Szeretnéd, hogy úgy gondolhass vissza az esküvődre, mint életed egyik legjobban sikerült élményére? Akkor engem keresel!

? F F Y Pozsgai Zoltán Péter ceremóniamester - Szertartásvezető és ceremóniamester túlzások nélkül, eleganciával vagy épp felszabadultan, humorral. Összefogom, vigyázom a nagy napotokat, hogy számotokra minden olajozottan és felhőtlenül, stresszmentesen alakuljon.

? F F Puskás Dániel vőfély, ceremóniamester

OK F F F Y Richter Péter vőfély - Ha jó hangulatot és emlékezetes estét akarsz teremteni, vőfélyt kell rendelni! Minden téren rendelkezésedre állok, csak hívnod kell az alábbi számot:

OK F F Y Skype Sill Gábor zenész vőfély - A legtöbb lakodalomban zenész-vőfélyként dolgozom, a közönségem nagy megelégedésére.

? Somfai Ákos ceremóniamester, műsorvezető - Amennyiben szeretné, hogy az Ön esküvőjét egy igazi ceremóniamester varázsolja emlékezetesebbé Budapesten vagy annak közvetlen környékén, akkor keressen meg, s máris állok rendelkezésére! Egy dolog, ami biztos: a jó hangulat!

? F F F Y Szablya Ákos ceremóniamester - Irányításommal zökkenőmentesen követik egymást az események, leveszem a vállatokról a szervezés kényelmetlen terheit. Így lehetőségetek nyílik arra, hogy kizárólag egymással és a násznéppel törődjetek egy ilyen összetett rendezvény bonyodalmai helyett.

? F Szabó Gergely ceremóniamester

? F F F Skype Szakál Miklós ceremóniamester, műsorvezető - Tapasztalataim szerint ma a fiatal párok inkább ceremóniamesterre vágynak, nem a hagyományos értelemben vett vőfélyre. Jómagam is ezt a vonalat tartom divatosabbnak, de ha valaki a tradicionális vonalat követné, azok szolgálatára is szívesen állok.

? F F Skype Szalkay Zsolt ceremóniamester - Egy megnyugtató jelenlét a koordináció terhének valós átvétele a vállakról, hogy kizárólag egy dologra kelljen koncentrálnotok, a saját örömötök megélésére ezen a Nagy Napon! Valamint egy nagy csipetnyi humor.

? F F Skype Székely Domokos egyedi vőfély - Mivel más vőfélyek szokásos verseit nem éreztem magamhoz illőnek, ezért megírtam saját repertoáromat, amit a vendégek rendkívüli elismerésével adok elő a lakodalmi fellépéseimen. Ennek köszönhetően verseim kimondottan egyediek.

OK F F Szokol Péter ceremóniamester, műsorvezető - Ceremóniamesterként mint házigazda leveszek minden terhet és gondot az Önök válláról. Sokéves színészi, műsorvezetői és ceremóniamesteri tapasztalatommal garantálom, hogy az Önök esküvőjét gördülékennyé, problémamentessé és felejthetetlenné varázsolom.

? F Tomory Szilárd vőfély - Hagyomány és jókedv a modern kor követelményeihez igazítva! Az első közös napotok felhőtlenül boldog átéléséhez nyújtok segítséget!

? F Török Miklós szmokingos vőfély

OK F F Y Tóth Béla vőfély, ceremóniamester - Megbízható vagyok és vidáman ugyan, de kizárólag a feladatra koncentrálok, hogy a ti esküvőtök, majd lakodalmatok pont olyan legyen, ahogy azt elképzeltétek. Az igazán jó lagzin a barátok lepik meg az ifjú párt feladatokkal, leginkább ők ismerik a párt.

? F F Tóth Imre ceremóniamester - Ceremóniamestert keresel? Esküvő előtt állsz? Szeretnél naprakész lenni a legújabb esküvői trendekkel? Ha kérdésed van, írj bátran!

? F F Tóth Olivér ceremóniamester - Tapasztalt ceremóniamesterként gondoskodom róla, hogy minden simán menjen. A magyar mellett angolul is szívesen vállalok ceremóniamesterséget, sőt profi énekesként a pár nagytáncára akár élőben is eléneklem a tetszés szerint kiválasztott dalt.

OK F F F Tóth Zoltán ceremóniamester - Nem azért vagyok, hogy ellopjam a show-t... Észrevétlenül irányítom a nagy napotokat, hogy Ti önfeledten lehessetek a fénypontja. Inkább volnék a pár bizalmasa, az esküvő elegáns házigazdája, a vendégek kedves barátja, a szolgáltatók korrekt partnere.

? F F Y Skype Varga Máté nagyvőfély - Bármi legyen is önöknél a szokás, lánykikérés, vőlegény- és menyasszonybúcsúztató, vonulás, pohárköszöntők, lakodalmi rigmusok, ételköszöntők, játékok, menyasszony- és menyecsketánc, gyertyafénykeringő vagy tréfák, hívjon engem, ha lakodalmat tart!

? Varga Zsolt vőfély, ceremóniamester

OK F F Vas Lajos vőfély - Esküvőre ha van gondja, Lalesz vőfély majd megoldja!

? F Y Vereckei Ádám vőfély - Számomra a legfontosabb dolog, hogy ez a nap rólatok szóljon! Az a célom, hogy fantasztikus hangulatot csináljak az esküvőn, hogy megadjam az egésznek a dinamikáját, tehát az este ne arról szóljon, hogy a vőfély folyamatosan verseket mond.

? F Veszteg Pál vőfély - Ha igazi, hagyományos hangulatú lakodalmat szeretne és a jókedv mellett az is fontos, hogy mindennek megadjuk a módját, jó helyen jár. Több mint negyven éves tapasztalattal vállalom a nagy esemény levezetését. Szlovákul is van mondanivalóm!

--------

Nőfélyek és ceremóniamesterek:


? F F Andrekovics Diána ceremóniamesternő - Célom és hivatásom hogy Nektek a nagy nap olyan legyen amilyet Ti szeretnétek, ahogyan Ti megálmodtátok! Segítek hogy az esküvő előtt a szervezésbe ne csússzanak hibák, a nagy napon profin menjenek a programok, mindenki jól érezze magát, legfőképpen Ti.

? F F Skype Antal Katalin ceremóniamester - Felejthetetlen, hangulatos, zökkenőmentes, meseszép esküvőt szeretnél profi kivitelezésben? Leveszem a szervezési feladatokat a vállatokról, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy megálmodtátok, hogy felhőtlen boldogságban élvezhessétek a nagy napot!

? F F F Bagdiné Nagy Éva vőfélynő - Vőfélynő vagyok, keressetek bátran! Segítséget nyújtok minden ifjú párnak!

? F F Bálint Erika ceremóniamester - A ceremóniamester irányítója, de nem főszereplője az esküvőnek!

? F F Balogh Tünde ceremóniamester - Ceremóniamesteri szolgáltatásom egyesíti a szervezői, moderátori illetve animátori munkát valamint mellőzi a népies rigmusokat! Amennyiben az esküvő létszáma megkívánja, hostessekkel érkezek az esküvőre, akik formaruhában látják el a feladatukat.

? F F Skype Bánhegyi Barbara ceremóniamester - Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó, és az elmúlt nap. Az esküvő a ceremónia, vacsora és buli helyett egy személyes emlék legyen! Magyar és angol nyelven is.

OK F F F Deák Viktória ceremóniamester - Ceremóniamesteri feladatok vagy polgári szertartás egyedileg és stílusosan, hogy az igenek kimondása és az esküvőtök minden pillanata életetek legszebb emléke legyen. Olyan, amilyennek megálmodtátok.

? F F Farkas Márta ceremóniamester - Igazi hangulatfelelős vagyok. Ha szeretnéd, hogy azon a szép napon minden tökéletes legyen, te és párod felhőtlenül élvezhesse, no és a kedves szülők is, keress meg engem, levezénylem esküvődet, biztosítom a jó hangulatot, összefogom a szolgáltatókat!

? F F Skype Gerbert Judit ceremóniamester - Te csak érezd jól magad a lakodalmadon! Az izgulás az én reszortom.

? F F Gerhardt Mónika ceremóniamester - Amennyiben olyan személyre van szüksége, aki kívánságai szerint vezeti le élete nagy eseményét, akire megjelenésétől kezdve támaszkodhat, állok rendelkezésére. Felsőfokon beszélek angolul, németül pedig kommunikációs szinten.

OK F F Skype Kajdi Erzsi nőfély - Akár esküvő, akár bál, egy jó nőfély mindig a helyzet magaslatán áll! Évtizedes tapasztalattal, valamint többéves televíziós műsorral a hátam mögött vállalom esküvőjén a jó hangulat keltését, egy kicsit másképp a megszokottnál.

? F F F Y Skype Kapusi Izabella nőfély - Aki engem választ arra, hogy életük legszebb napját még szebbé tegyem és egy nagyon jó lakodalmat csináljunk, biztos nem fog bennem csalódni. Szép vőfélyverseim vannak és megbeszélés alapján saját versekkel is szolgálhatok az ifjú pár tiszteletére!

? F F Y Kiss Anna ceremóniamester, versmondó - Ha úgy gondoljátok, szereplésemmel emlékezetesebbé, könnyebbé tudom tenni az esküvőtöket, forduljatok hozzám bizalommal!

? F Koncz Zsuzsanna néptáncos-nőfély - Népi hagyomány szerint levezetjük esküvői vacsoráját, mint gazdasszony és vőfély. Vidám köszöntőkkel, humoros játékokkal, eredeti népviseletben.

? F Maraffkó Nikolett ceremóniamesternő - Több száz esküvő után mondhatom, hogy a véremben van a szakma. A ceremónia előtt szeretek a jegyespárral többször találkozni, hogy jobban megismerhessük egymást és hogy elképzeléseinket egyeztetve a nagy napból a lehető legemlékezetesebb nap legyen.

? F F Y Mussó Zsófia ceremóniamester - Francia-magyar esküvőkön megvalósítom a rendezvény teljes körű lebonyolítását, tolmácsolását, moderálását, animálását. Szofisztikált, elegáns stílusban, az ifjú pár igényei szerint, professzionálisan fogom össze az eseményeket, vezénylem le a programokat.

? F F Y Nagy Judit ceremóniamester - Ha szeretnétek, hogy az életetek egyik legfontosabb eseménye problémamentesen, gördülékenyen, az apró, de fontos részletekkel gazdagítva jól szervezetten, játékosan de nem népies rigmusokkal tarkítva kerüljön levezetésre, forduljatok hozzám bizalommal!

? F F F Somorjai Ilona ceremóniamesternő - Magyarország egyik első hivatásos esküvőmesternője vagyok. Határozott és biztos kézzel, de finoman, elegánsan, szinte láthatatlan karmesterként mindig ott vagyok a háttérben, hogy az első perctől az utolsóig minden és mindenki a helyén legyen.

OK F F Szoboszlai-Végel Zsuzsa ceremóniamester - Szerintem nem jobb egy női ceremóniamester, mint egy férfi, csupán más. Talán egyetérthetünk abban, hogy mi, nők jobban észrevesszük az apróbb részleteket, mint férfi társaink. Ezen kívül empatikusak, figyelmesek, precízek és megbízhatóak vagyunk.

? F F Szűcs Mária női vőfély, ceremóniamester - Képzett, referenciával rendelkező női vőfély, ceremóniamester, konferanszié többéves gyakorlattal, képzéssel, felsőfokú végzettséggel, sokéves szervezői tapasztalattal, referenciával esküvők igény szerinti lebonyolítását vállalja. Mindent a megrendelőért!

? Vékony Anikó nőfély

? F F Y Zentai Edit énekes ceremóniamester, műsorvezető - Az esküvő meghitt, ahol minden apró pillanat, mozdulat számít. Ennek a felelőse vagyok. A háttérben megteremtem a megfelelő légkört, már az első beszélgetéstől segítek a tervezésben, szervezésben, segítem az esküvő előtti felkészülést.

--------

További vőfélyek:


--------

További vőfélygyűjtemények:

Esküvőre vőfély és ceremóniamester keresés országosan

Vőfély.lapozz.hu

Vőfély.sLink.hu

--------

Esküvői meghívóval kapcsolatos oldalak:

Esküvői meghívókból névre szóló minták.

Esküvői meghívókba szerelmes versek és idézetek válogatása.

--------

Esküvői tematikus linkgyűjtemények:

Esküvő.lapozz.hu

Zenekarok, fotósok, videósok, éttermek és más esküvői szolgáltatók.

--------

Esküvővel kapcsolatos további oldalak:

Queen Esküvő Magazin az esküvő szervező

Kendőzetlenül, tabuk nélkül a vilgról!

--------